T.P.G.
80+ Titanium
Normal Dell altında olabilir elbet, çıkarsa da iade edersin sıkıntı olmaz.Dell monitör buldum bı tane tn panel vatanda onu düşünüyorum
Normal Dell altında olabilir elbet, çıkarsa da iade edersin sıkıntı olmaz.Dell monitör buldum bı tane tn panel vatanda onu düşünüyorum
keşke arştırsaydınız yüksek ihtimal sayısı artacak ve iade alacaklar gibi duruyoraldigim monitorden 1 oluu pixel cikti dedikleri su 3 olu pixel olmasi gerekiyo dedi ne yapcam ben cok sinirliyim
Nonono GİGABYTE her türlü ölü pixel garantisi sağlıyor gigabyte türkiye temsilcisi mert bey demişti ölü pixel çıkarsa iade alıyoruz diye sen git değişm istealdigim monitorden 1 oluu pixel cikti dedikleri su 3 olu pixel olmasi gerekiyo dedi ne yapcam ben cok sinirliyim
YAPTIK ONU REİS OMUYONonono GİGABYTE her türlü ölü pixel garantisi sağlıyor gigabyte türkiye temsilcisi mert bey demişti ölü pixel çıkarsa iade alıyoruz diye sen git değişm iste
Hayır abi gigabyte 0 ölü pixel şartı var her tüelü iade alıyor fakat itopyadan alırsanYAPTIK ONU REİS OMUYO
tanıdığıyımm bebaber itopyodan aldık beraber garantiye götürdük almadılar gülücük atmayınj harbiden almadılar normalde almaları lazımHayır abi gigabyte 0 ölü pixel şartı var her tüelü iade alıyor fakat itopyadan alırsan
Müşteri temsilcisi yalan söylüyo demek hmmm ozaman sıkıntı vartanıdığıyımm bebaber itopyodan aldık beraber garantiye götürdük almadılar