Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte psu alınır mı?

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Koray Bozkurt
Kasamı yenilemeyi düşünüyorum ve elimdeki psu buna izin vermiyor düzgün gold sertifikalı bir şey arıyordum bunu buldum ve fiyatı çok uygun siz ne diyorsunuz alınır mı bu? Şuana kadar anakart ve ekran kartım gigabyte marka ve 5-6 senedir hiç sorun çıkartmadan kullanabildim markaya güveniyorum ama yinede gözden kaçırdığım bir şey varsa diye sormak istedim.

Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B08FCX...33&creativeASIN=B08FCXRZZT&linkCode=asn&psc=1

Starlex

80+ Silver
Kasamı yenilemeyi düşünüyorum ve elimdeki psu buna izin vermiyor düzgün gold sertifikalı bir şey arıyordum bunu buldum ve fiyatı çok uygun siz ne diyorsunuz alınır mı bu? Şuana kadar anakart ve ekran kartım gigabyte marka ve 5-6 senedir hiç sorun çıkartmadan kullanabildim markaya güveniyorum ama yinede gözden kaçırdığım bir şey varsa diye sormak istedim.

Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B08FCX...33&creativeASIN=B08FCXRZZT&linkCode=asn&psc=1
alınır zaten firma 5 sene garanti vermiş

elemin

80+ Bronze
Dün 2999 TL'ye düşmüştü bu incehesapta stok bitmedi bile bir sorunu olduğunu söylemişti biri bu serinin ama tam olarak detayını bilmiyorum iyice araştırın derim.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
ahmet
dün lianli vardı iyiydi fiyati incehesapta gigabyte üzmez kardeşim kendileri kaliteli sertifikalı

sistem özellikleri ne

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Koray Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem özellikleri ne
yeni dizeceğim sistemde 4070super r5 7500f yada 7600 düşünüyorum 32gb ram takıcam ama işim gene olarak ağır olduğu için zamanla bunu da geliştiririm diye düşünüyorum 750w ileriki dönem için de yetmesini istediğimden alıyorum

Starlex

80+ Silver

ben yine de kendi kullandığmı önereyim
kaliteli fakat bronz sertifikada ve modüler değil birde kapasitör menşeini, verilen garantiyi tam olarak göremedim biliyorsanız söyleyebilirsiniz

kaliteli fakat bronz sertifikada ve modüler değil birde kapasitör menşeini, verilen garantiyi tam olarak göremedim biliyorsanız söyleyebilirsiniz
hyır bilmiyorum ama kendim kullandığım ve fsp psu knousunda güvenilir bir marka olduğu için attım

Starlex

80+ Silver
hyır bilmiyorum ama kendim kullandığım ve fsp psu knousunda güvenilir bir marka olduğu için attım
garantisini firma 2 sene olarak belirlemiş
yinede alınabilir bir psu zaten fps bazı ürünlerine genel olarak 2 sene veriyor

Top Bottom