Fiyatı baya cazip geldi 4070S fiayı 24bin tl olunca insana cazip geliyor performans da çok fazla fark yoksa alırım diye düşündüm4070S ile bu kart kıyaslanmaz xD
Eyvallah hocam uyumlular ama yine de düşüneceğim gözüm yüksekte biraz (RTX 4070S'de )Sorun olmaz ya darboğaz olsa bile farketmezsin
al bak mesela cyberpunkta %100 kullanıyor ekran kartını darboğaz gözükmüyor
Fiyatı baya cazip geldi 4070S fiayı 24bin TL olunca insana cazip geliyor performans da çok fazla fark yoksa alırım diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah hocam uyumlular ama yine de düşüneceğim gözüm yüksekte biraz (RTX 4070S'de )
O zaman 7500f te hayırlı olsun yanınaFiyatı baya cazip geldi 4070S fiayı 24bin TL olunca insana cazip geliyor performans da çok fazla fark yoksa alırım diye düşündüm
Eyvallah hocam uyumlular ama yine de düşüneceğim gözüm yüksekte biraz (RTX 4070S'de )
3600x besler hocam alabilirsiniz. Bu fiyata bu kart çok iyi kaçırmayın.Rtx 2070 super alacaktım fiyat gözüme çok cazip geldi ne yapsam bilemedim ne önerirsiniz acaba bir de işlemcim amd ryzen 5 3600x darboğaz sorunu olur mu ?
4070s alırsam onu da sepete eklemiştim ekran kartından sonra onu da alacaktım ekran kartını çözdükten sonra diğer parçaları rahatlıkla alırımO zaman 7500f te hayırlı olsun yanına
7500f besler mi hocam bakmıştım rahatlıkla besler gibi şeyler dediler bir daha sorayım4070S - R5 3600 çok darboğaz olur
4070S i bilmem ama normal 4070 i besliyor4070s alırsam onu da sepete eklemiştim ekran kartından sonra onu da alacaktım ekran kartını çözdükten sonra diğer parçaları rahatlıkla alırım
7500f besler mi hocam bakmıştım rahatlıkla besler gibi şeyler dediler bir daha sorayım
bence değmez 12vramli kartı bırakıp 4060 dan güçsüz 8gb vramli 7600 geçilmez benceMSI RTX 3060 VENTUS 3X 12G OC kart kullanıyorum buna geçmeye değer mi beyler sizce