Neler Yeni

Ryzen 5 7600 & Gigabyte 7800 XT / 35 Bin TL (İtopya)

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Samet Yılmaz
Reis kule tipinin en iyisi bile çok kötü duruyor kasanın içinde kocaman trafo gibi bir şey görüntüyü cidden öldürüyor.
Sıvı soğutma mükemmel hava katıyor kasaya.Yepyeni duruyor bakınca kule tipi bana MÖ yi hatırlatıyor.
Olm bütün ekran kartları kule tipi

Pazasco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Baran Çiftçi
Malum siteden 3 gün önce siparş ettim, pişman olmalı mıyım. Montaj aşamasında iptalde edemem

Ekler

• IMG_6844.png
    IMG_6844.png
    170.3 KB · Hit: 95

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
Malum siteden 3 gün önce siparş ettim, pişman olmalı mıyım. Montaj aşamasında iptalde edemem
Pişman olansınız ama itopyadaki parçalar bi tık daha kaliteli geldi bana. Kasa falan hem görünüşü daha hoş ve hava sirkülasyonu daha iyi. Anakart B çipsetli

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Okatalı
aldığınız sistemde ssd bir tık daha iyi ve kule tipi soğutmanız var, bu sistemde ise anakart b serisi, ekran kartı gigabyte. mesafeli e-ticaret kuralları gereği kapıdan iade edebilirsiniz diye biliyorum ama iade aşamasına kadar bu sistemin fiyatı da artabilir. diğer seçenek iade edip kasım ayını bekleyebilirsiniz daha avantajlı sistemler gelecektir. firmalar herkesin kasım ayı indirimlerini beklediğinin bence farkında.

Pazasco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Baran Çiftçi
Pişman olansınız ama itopyadaki parçalar bi tık daha kaliteli geldi bana. Kasa falan hem görünüşü daha hoş ve hava sirkülasyonu daha iyi. Anakart B çipsetli
Tek avantajım sanırım işlemci soğutucu
aldığınız sistemde ssd bir tık daha iyi ve kule tipi soğutmanız var, bu sistemde ise anakart b serisi, ekran kartı gigabyte. mesafeli e-ticaret kuralları gereği kapıdan iade edebilirsiniz diye biliyorum ama iade aşamasına kadar bu sistemin fiyatı da artabilir. diğer seçenek iade edip kasım ayını bekleyebilirsiniz daha avantajlı sistemler gelecektir. firmalar herkesin kasım ayı indirimlerini beklediğinin bence farkında.
1-2 aydır sistem kovalıyorum ya indirmi yakalayamadık ya başka yerden vazgeçtik 7800xt kafama yattı fiyatta uygun geldi daha fazla beklemekte istemedim açıkçası. Ama bu sistemi görünce üzülmedim değil, itopyanın açıl susam açıl indirimlerinde sürekli 4060 7700xt döndü oradada yüzümüz gülmemişti

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
Tek avantajım sanırım işlemci soğutucu

1-2 aydır sistem kovalıyorum ya indirmi yakalayamadık ya başka yerden vazgeçtik 7800xt kafama yattı fiyatta uygun geldi daha fazla beklemekte istemedim açıkçası. Ama bu sistemi görünce üzülmedim değil, itopyanın açıl susam açıl indirimlerinde sürekli 4060 7700xt döndü oradada yüzümüz gülmemişti
Bence iade etmeyin. O anakart ta iyidir idare eder. İlerki zamanlarda elinize para geçerse yükseltme yaparsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Okatalı

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Aynen öyle bakalım nasip Vatan olsun gamegaraj olsun itopya olsun bekliyoruz.

Top Bottom