Kardo aradaki performans farkı çok fazla ama zevkler ve renkler. (6600XT>2060)alsammı acaba aklımda 6600xt vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence hocam alayımmı yoksa 6600xt alıcam
Kardo aradaki performans farkı çok fazla ama zevkler ve renkler. (6600XT>2060)alsammı acaba aklımda 6600xt vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence hocam alayımmı yoksa 6600xt alıcam
Tanesinden 250 500tl kar bırakırsa 3 tane hemen Alicam dostum alsammi sence ?evet o kadar kara al sata alınır
ikinci el piyasası farklı hocam al sat olmaz bundan.evet o kadar kara al sata alınır
Nasıl gitmez ciddimisintabii ki gitmez![]()
daha güçlü diye 6600 alayım diyorum ama nvidia çok istiyorum.Itopya sitesinde şuan indirimde 4999 TL yapışın derim bu kurda
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
aynı sorunu yaşıyorumdaha güçlü diye 6600 alayım diyorum ama nvidia çok istiyorum.
sizce aradaki performans farkından dolayı 6600 mü almak yoksa 2060 da kâfi mi
uğraştırıyor ya o uğraşmaya sen değer dersen alabilirsin de bende 580 var 2060 aldım geçen ekran dondu 2 kere iade ettim bunu almak istiyorum ama hala aklımda sorun olur diye düşünüyorumTanesinden 250 500tl kar bırakırsa 3 tane hemen Alicam dostum alsammi sence ?
2. el piyasası 4.5k civarında geziyor sıfırı 5.5k olması normal al sat olur tabii kiikinci el piyasası farklı hocam al sat olmaz bundan.
yok hocam çok zor inanınNasıl gitmez ciddimisin![]()
4 4.5 hocam ama zor deme sebebim gigbayte olması ikinci el sitelerinden bakan adam bu kart ısınıyor diye atlayıp 3 4 aylık asus duali alır geçer büyük ihtimalle pazarlıkla 4e salarlar zaten ki 4e satan da var.2. el piyasası 4.5k civarında geziyor sıfırı 5.5k olması normal al sat olur tabii ki