Tamamdır hocamçalışmıyor ne demek dostum boş muhabbet ediyoruz lütfen
Tamamdır hocamçalışmıyor ne demek dostum boş muhabbet ediyoruz lütfen
Ben 2 tane Alicam ya veya 3 tane satarım kâr ettirir benceçalışmıyor ne demek dostum boş muhabbet ediyoruz lütfen
Elimde 15k var 2 3 tane alabilirimBence kayıp yaşamazsın denemeye değer eğer bütçe konusunda bir sıkıntın yoksa. Elinde sadece 5k varsa denemeye değmeyebilir.
2060 daha mantıklı şu an bu fiyatadaha güçlü diye 6600 alayım diyorum ama nvidia çok istiyorum.
sizce aradaki performans farkından dolayı 6600 mü almak yoksa 2060 da kâfi mi
E yani bencede. Kullanmak daha güzel olur. Hep al-sat düşünmek kafayı yorarAl sat a gitmez. Alın kullanın güzel fiyat 1000tl bütçesi artan rx6600 alsın onun dışında çok iyi fiyat.
biraz düşüneyim alırsam test videolarını sana atarımTamamdır hocamforumun 6 ayını aratın en az 5 tane konusu vardır +80 derece gigabyte 2060
![]()
Aldım bir tane rx 6500xt ye rx 6600 e veda1650s i 2. El satarsınız kart 1.5-2k farka 2060 a geçmiş olursunuz![]()
Hocam mining sektörü yeni bitti sayılır. Piyasada dolaşan 2.el çoğu kart mining den çıkma olabilir. Ben kendim alıcı olsam 2 3k fazla verip sıfır garantili alırım. Teknoloji şans işi bugün sağlam yarın elinde patlar. Gigabyte kartlar ise mining de verdiği performanslar sebebi ile çok tercih edilmedi. Hele ki 2060 serisinde. Bunu bilen adam Gigabyte'ın ikinci elini de alır sıfırını da alır(sahibinden den vs.)Alıntıyı görüntüle
500 lira farkla 2.el 3060 alır bence takıntısı olmayan bilmiyorum hocam denemek isterseniz alın ama satamayınca iade için uğraşma kısmı size düşer![]()
Risk sizin hocam dediğim gibi ama zorlanırsınız gibi geliyor umarım gönlünüzce olur undervoltsuz zor o kart he kasa da 3 önde 2 üstte falan varsa belki 78 de falan gezerbiraz düşüneyim alırsam test videolarını sana atarım
H.OAldım bir tane rx 6500xt ye rx 6600 e veda
Aga aldım ben şimdi de arkadaşın birisi 80 derece rahat olur demiş sıkıntı olmasın yağmurdan (amd driver sorunun dan) kaçarken doluya kapilmiyayim (nvidia ısı sorununa)2060 daha mantıklı şu an bu fiyata![]()
undervolt yapabilirsinizAga aldım ben şimdi de arkadaşın birisi 80 derece rahat olur demiş sıkıntı olmasın yağmurdan (amd driver sorunun dan) kaçarken doluya kapilmiyayim (nvidia ısı sorununa)
Ah ah hatamı ettim djdjjdz sistemi satsam bu paralara daha iyi hazir sistem alırdım beya gittim ryzen 5 5500 aldım rtx 2060 aldım üstüne evde şuan rx 6500xt var rx 6600 var birde yeni m2 düşünüyorum naptim ben diye düşünmeye başladım
hocam hala 1368X720p monitör kullanıyorum bence öncelik daha farkı1650s i 2. El satarsınız kart 1.5-2k farka 2060 a geçmiş olursunuz![]()