Bende windforce kullanıyorum ses konusunda bir şey diyemem sesli mi sessiz mi bilgim yok ama ekran kartım tam yükte bile 65 dereceyi geçmedi.Forum için de bir rehber olmuş olursun. Windforce serisi genelde ısınıyor ve sesli çalışıyor deniyor. Aldıysan ve iade etmeyi düşünmüyorsan testlerini yapsan+ uzun kullanım deneyimleriini yazsan çok makbule geçer aslında![]()
Attı arkadaş yukarıda 2060 oc modeli ne gaming oc ne de windforce :
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060OC-6GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki hocam beraber yaparız testlerini özelden de yazabilirsiniz buradan da beni etiketleyebilirsiniz.
o zaman genel bir yargı var salı günü bunu kıracağımBende windforce kullanıyorum ses konusunda bir şey diyemem sesli mi sessiz mi bilgim yok ama ekran kartım tam yükte bile 65 dereceyi geçmedi.
Eline sağlık hocam çok saol testler için değerler iyi 74-75 dereceyi geçmiyor arkadaş soğuk bir yerde oturuyormuş zaten @Kayrae , 71-72'de kalacağını düşünüyorum kasalarınız da aynı. Hayırlı olsun şimdiden, gelince ön yargımızı kırmanı bekliyoruzResim boyutu 3MB den büyük olduğu için buraya atamıyorum.
en kısa zamanda her şey için teşekkür ederimEline sağlık hocam çok saol testler için değerler iyi 74-75 dereceyi geçmiyor arkadaş soğuk bir yerde oturuyormuş zaten @Kayrae , 71-72'de kalacağını düşünüyorum kasalarınız da aynı. Hayırlı olsun şimdiden, gelince ön yargımızı kırmanı bekliyoruz![]()