Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Bi saniye.lütfen yaz nasıl sıcaklık değerleri lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sana bırakıyorum ben anlamıyorım
Bi saniye.lütfen yaz nasıl sıcaklık değerleri lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sana bırakıyorum ben anlamıyorım
Hocam furmark testi yapabilir misin arkadaşı da bilgilendirmiş olursun tam model oalrak da aynı mı?Dediğiniz ekran kartını ben kullanıyorum.
o link windforce değil benimki işteİnşallah öyledir kendimi kötü hissediyorum![]()
Hava sıcakmıydı hatırlamıyorum. İsterseniz yeni bı test yapabilirim.Hocam furmark testi yapabilir misin arkadaşı da bilgilendirmiş olursun tam model oalrak da aynı mı?
knk hiç bakmadım ki kusura bakma :dsıcaklık değerleri nasıl LastShota yazarmısın riac etsem
Maksimum 75 dereceye çıktı herhalde yarın da bir test yapsanız arkadaşa bayağı bir yardımcı olmuş olursunuz aslında, fakat msi afterburner yüklü mü pcnizde?Hava sıcakmıydı hatırlamıyorum. İsterseniz yeni bı test yapabilirim.
Şimdi yapabilirim test'i kaç dakika yapıyım ?Maksimum 75 dereceye çıktı herhalde yarın da bir test yapsanız arkadaşa bayağı bir yardımcı olmuş olursunuz aslında, fakat msi afterburner yüklü mü pcnizde?
@Kayrae 75 derece güzel yani 80'in altındaki değerler iyidir. Kasanız da aynı arkadaşla spec delta, yani senin de sıcaklıklar bu şekil olacak büyük ihtimalle. Yarın arkadaş bir test daha yaparsa daha sağlıklı yorumlarım değerleri.
Hocam msi afterburner yüklü mü sende?Şimdi yapabilirim test'i kaç dakika yapıyım ?
Teşekkür ederim ayrıca Sivaslıyım o 70'e kadar inerMaksimum 75 dereceye çıktı herhalde yarın da bir test yapsanız arkadaşa bayağı bir yardımcı olmuş olursunuz aslında, fakat msi afterburner yüklü mü pcnizde?
@Kayrae 75 derece güzel yani 80'in altındaki değerler iyidir. Kasanız da aynı arkadaşla spec delta, yani senin de sıcaklıklar bu şekil olacak büyük ihtimalle. Yarın arkadaş bir test daha yaparsa daha sağlıklı yorumlarım değerleri.
Evet.Hocam msi afterburner yüklü mü sende?
Sana zahmet testi başlatmadan önce msi afterburnerı da açar mısın bir de şunu tikliyeceksin (üstteki fan hızını göster yani osd'de.)Evet.
Resim boyutu 3MB den büyük olduğu için buraya atamıyorum.Sana zahmet testi başlatmadan önce msi afterburnerı da açar mısın bir de şunu tikliyeceksin (üstteki fan hızını göster yani osd'de.)
Ardından şunları yapabilrsin 8x msaa 1920 1080'de "gpu stress teest" yazan yere tıkla, 15dakika sonundaki sayfanın ss'ini bana at.