evet öyle diyorlar ama diğer markalara oranla nasıl ? derece ve fps farkı max kac olur
bende bulamıyorum ): niye yok acaba salı günü elime ulaşacak o zaman size yazabilirmiyim testler için ?Hocam fps olarak fark sıfıra yakın olacaktır. Fakat sıcaklığı bilemiyorum. Sİzin modelle ilgili ciddi anlamda hiçbir video bulamıyorum. Sizinki ne windforce serisi ne de gaming oc serisi anlamadım gitti
Attı arkadaş yukarıda 2060 oc modeli ne gaming oc ne de windforce :Hocam aldığınız kartın linkini verseniz
tabii ki hocam beraber yaparız testlerini özelden de yazabilirsiniz buradan da beni etiketleyebilirsiniz.bende bulamıyorum ): niye yok acaba salı günü elime ulaşacak o zaman size yazabilirmiyim testler için ?
bu ozaman ortancamı oluyor tam anlamadım ne şimdi buAttı arkadaş yukarıda 2060 oc modeli ne gaming oc ne de windforce :
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060OC-6GD ITOPYA'da.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki hocam beraber yaparız testlerini özelden de yazabilirsiniz buradan da beni etiketleyebilirsiniz.
Hocam gaming oc modeli 3 fanlı olduğundan soğutma olarak daha iiyi hepsinden. Windforce'un ise sesli ve sorunlu olduğunu söylüyordu herkes (kendim deneyimlemedim), fakat senin modeli cidden hiç bilmiyorum umarım gaming oc gibidir sıkıntı çıkartmaz. Ses çok sorun değil de sıcaklık testleriini yaparız zaten sistemin geri kalanı nasıl bu arada kasa işlemci anakart vb.?bu ozaman ortancamı oluyor tam anlamadım ne şimdi bu
3600X B450M-S2H CORSAİR SPEC DELTA 650W VENGEANCE LPX 3000MHZ 8GB 2X ADATA SWORDFİSH 500GB 1800/1200Hocam gaming oc modeli 3 fanlı olduğundan soğutma olarak daha iiyi hepsinden. Windforce'un ise sesli ve sorunlu olduğunu söylüyordu herkes (kendim deneyimlemedim), fakat senin modeli cidden hiç bilmiyorum umarım gaming oc gibidir sıkıntı çıkartmaz. Ses çok sorun değil de sıcaklık testleriini yaparız zaten sistemin geri kalanı nasıl bu arada kasa işlemci anakart vb.?
Aha bulduk3600X B450M-S2H CORSAİR SPEC DELTA 650W VENGEANCE LPX 3000MHZ 8GB 2X ADATA SWORDFİSH 500GB 1800/1200
Dediğiniz ekran kartını ben kullanıyorum.