Arkadaşlar hangi forumu okursam okuyayım herkes her karta her modele ısınır yok alma onu al bunu al diyorlar. Kasamda 4 fan var gereksirse 6 ya çıkartıcam. Gigabyte rtx 2060 kullanan varsa kasasını ve sıcaklık değerlerini söylerse sevinirim.
ısınacak tabi ısınması lazım zatenArkadaşlar hangi forumu okursam okuyayım herkes her karta her modele ısınır yok alma onu al bunu al diyorlar. Kasamda 4 fan var gereksirse 6 ya çıkartıcam. Gigabyte rtx 2060 kullanan varsa kasasını ve sıcaklık değerlerini söylerse sevinirim.
arkadaşım 1 senedir kullanıyor hiç bir sorun yok dedi 24 saat kapatmadan kullanıldığı oluyor pc yiArkadaşlar hangi forumu okursam okuyayım herkes her karta her modele ısınır yok alma onu al bunu al diyorlar. Kasamda 4 fan var gereksirse 6 ya çıkartıcam. Gigabyte rtx 2060 kullanan varsa kasasını ve sıcaklık değerlerini söylerse sevinirim.
her model ısınmıyor windforce un 2 fanlı modelleri ısınıyorısınacak tabi ısınması lazım zaten
80i geçmediği sürece sıkıntı olmaz
gigabyte 1660super kullanıyorum gigabyte ısınır diyolar 80i henüz görmedim
için rahat olsun
kasan nedir bu arada hava akışı nasıl
windforce'tan bahsettim zatenher model ısınmıyor windforce un 2 fanlı modelleri ısınıyor
palit de iyidir henüz memnun olmayan görmedimArkadaşlar hangi forumu okursam okuyayım herkes her karta her modele ısınır yok alma onu al bunu al diyorlar. Kasamda 4 fan var gereksirse 6 ya çıkartıcam. Gigabyte rtx 2060 kullanan varsa kasasını ve sıcaklık değerlerini söylerse sevinirim.