Isınma Sorunu Var Hocam GALAX Alın Bence Onlar Çok İyi3 seçeneğim var zaten. Gigabyte GTX 1660 Super , Gigabyte RTX 2060 Windforce veya Gigabyte RTX 2060 OC.
Bu üçünden birini alma şansım var benim tercihim 2060 OC'dan yana. Isınma sorunu var mı bana sorun çıkarır mı?
windforce sorunluydu onun haricindeki modeller iyidir3 seçeneğim var zaten. Gigabyte GTX 1660 Super , Gigabyte RTX 2060 Windforce veya Gigabyte RTX 2060 OC.
Bu üçünden birini alma şansım var benim tercihim 2060 OC'dan yana. Isınma sorunu var mı bana sorun çıkarır mı?
O Zaman OC Olan Model Ama Yüzde 5 Daha Fazla Isınırhazır indirimli sistem sadece bu üç seçenek var
ısınmasını engellemenin başka yolu yok mu yaO Zaman OC Olan Model Ama Yüzde 5 Daha Fazla Isınır
kasa corsair spec delta güzel bir kasa yaniısınmasını engellemenin başka yolu yok mu ya
ben olsaydım rtx 2060 alırdım çünkü overclock yüzünden kart daha fazla ısınırryzen 5 3500
Alınır Hocam Dert Etmeyinısınmasını engellemenin başka yolu yok mu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa corsair spec delta güzel bir kasa yani
Galax rtx 2060 kullanıyorum kasanın hava akışı çok iyiyse 74 derece de oynarsın. Her ayar ultrada en kartını en fazla zorlayacak grafiklerde.3 seçeneğim var zaten. Gigabyte GTX 1660 Super , Gigabyte RTX 2060 Windforce veya Gigabyte RTX 2060 OC.