sfky9842
80+ Silver
Dahası
hepsiburadaNerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:
edit: 3070 alanlar 250tl cepe zarar mı oldu
hepsiburadaNerede?
Size özel heralde bu. 3 cihazdan baktım böyle bir şey yok.hepsiburada Alıntıyı görüntüle
edit: 3070 alanlar 250tl cepe zarar mı oldu![]()
bilmiyorum hocam bende tüm ekran kartlarında ekstra 250tl indirim gözüküyor.Size özel heralde bu. 3 cihazdan baktım böyle bir şey yok.
3070 stoğu bir kere daha açılırmı ya parayı hazırladım ürünü alamadan stoğu bitti1.5 daha eklersen 3070 var bu da güzel f/p oranı aynı sayılır.
Bitti galiba pardon
hocam eagle olsa ne farkediyor bilmediğimden soruyorum ben alıcaktımda stoktan dolayı alamadım sonuçta 3070 yani boru değil3070 olanı Eagle diye almadım. Hepsiburada hareketlilik var takip edelim.
Hocam performans olarak hiçbir sıkıntı yok. Benim kasa matx bir kasa ısınma sorunları olursa bende daha fazla olur. Bide alanlar diğer serilere göre daha fazla coil whine ses duymuşlar. Bunun da performansa etkisi yok ama benim sevmediğim bir ses. Ha sen alırsın cillop gibi olur ayrı.hocam eagle olsa ne farkediyor bilmediğimden soruyorum ben alıcaktımda stoktan dolayı alamadım sonuçta 3070 yani boru değil
4060 yanaşamaz buna9.850 TL ye alınır ama 1k daha ekler 4060 galaxda almak daha iyi ama onda taksit yok