ŞansAnlaşılan sen baya şanslısın. Bana ölücüler geliyor. 6000 olur dersen yarın gelip alayım diyen var.
satıp 1500 lira ucuza 3070 ti alabiliyorumSat direk 3070ti alırsın 2000 TL ekleyip.
ee sat neyi düşünüyorsun iyi fiyat biçmiş alıcı.Şans
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıp 1500 lira ucuza 3070 ti alabiliyorum
3060 ti da miningle aylık 1000 lira gibi bi getirisi oluyodu o yüzden kararsız kalmıştım ama fiyat iyi geldiği için satmaya karar verdim. Yarın sabah bi aksilik olmazsa satıyorumee sat neyi düşünüyorsun iyi fiyat biçmiş alıcı.
hayırlı uğurlu olsun ne yapacan mining boşver gitsin iyi bir ekran kartı almak varken zaten ölüyor artık o furya.3060 ti da miningle aylık 1000 lira gibi bi getirisi oluyodu o yüzden kararsız kalmıştım ama fiyat iyi geldiği için satmaya karar verdim. Yarın sabah bi aksilik olmazsa satıyorum
Gittiği yere kadar bugün 13 bine rtx 3080 amp holo gördüm amazon da denk gelirse onu almak daha mantıklı. Mininge devam eder sonrasında kartı kullanırımhayırlı uğurlu olsun ne yapacan mining boşver gitsin iyi bir ekran kartı almak varken zaten ölüyor artık o furya.
Zotac mı be öff onu bulabilirsen tekrar onu al ama işte garantisi olmuyor o üzüyor uzun vadede kullanacak biri isen. Ben fazla takıyorum garanti fatura gibi şeylere.Gittiği yere kadar bugün 13 bine rtx 3080 amp holo gördüm amazon da denk gelirse onu almak daha mantıklı. Mininge devam eder sonrasında kartı kullanırım
Evet amp holo modeli. Dün amazon.com.tr ye mail atıp sordum 2 yıl garantisi oluyormuş. Bİ sorun olması durumunda gönderim ücretini biz karşılıyormuşuz ürün teslim edilince de parayı geri iade ediyorlarmış. Sıkıntı olmaz yaniZotac mı be öff onu bulabilirsen tekrar onu al ama işte garantisi olmuyor o üzüyor uzun vadede kullanacak biri isen. Ben fazla takıyorum garanti fatura gibi şeylere.
İyimiş, amazon germany veye amazon.co.uk dan aldığında 30 gün senin garantin var işte tek sıkıntısı o.Evet amp holo modeli. Dün amazon.com.tr ye mail atıp sordum 2 yıl garantisi oluyormuş. Bİ sorun olması durumunda gönderim ücretini biz karşılıyormuşuz ürün teslim edilince de parayı geri iade ediyorlarmış. Sıkıntı olmaz yani
işte onları benimde gözüm kesmiyor. Newegg üzerinden 3.5K ya önceki ay XFX THICC III RX 5600XT bulmuştum almadım garantisi yok diye.Bende onlara çok sıcak bakmıyorum
Fiyatı iyiymiş aslında alıp mininge bıraksan aylık 600 650 civarı getirirdi. 3 4 ay mining yapar satardınişte onları benimde gözüm kesmiyor. Newegg üzerinden 3.5K ya önceki ay XFX THICC III RX 5600XT bulmuştum almadım garantisi yok diye.
Hiç yapmadım ki bilmiyorum nasıl yapıldığını ayrıca nasıl satardım ki performansı gidiyor?Fiyatı iyiymiş aslında alıp mininge bıraksan aylık 600 650 civarı getirirdi. 3 4 ay mining yapar satardın