isimsizüye
80+ Gold
Danke, König.danke mein Kaiser
Danke, König.danke mein Kaiser
türkiye'de de 1950€'ya denk geliyor. pek vergi koymamıslar galiba buna şaşırdım.tmm bi hersey yeni olsun pp degistirim. yandan yaparim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral biliyorum. lakin dedim olucaksa tam olsun. 10% fark var ama bi kere paraya kiydim dedim 4 sene kafam rahat olsun.
aynen bu reis. oc version.
Yuh la o fiyat ne A*K
almanya'da 1800€ türkiye'de 1950€ . ben daha çok olmasını beklerdimYuh la o fiyat ne A*K
eskiyi ne yapıcaksın 3080i yani istersen forum arasında çekiliş yaptmm bi hersey yeni olsun pp degistirim. yandan yaparim.
kral biliyorum. lakin dedim olucaksa tam olsun. 10% fark var ama bi kere paraya kiydim dedim 4 sene kafam rahat olsun.
aynen bu reis. oc version.
Araba fiyatına ekran kartı vay halimizealmanya'da 1800€ türkiye'de 1950€ . ben daha çok olmasını beklerdim
reis banada sipariş versene burda 15000 tl (!) şaka maka ekonomi yerle bir bir kaç yıla venezuella gibi oluruzSelam beyler,
umarim bu sefer olur ve sabah info verdi güzel bi tanidik arkadas.
gigabyte rtx 3090 online in stock. Hemde 15 tane. Ben siparis ederken 5 tane vardi.
Tüm bilgileri verdim, paypal hesabi tikladim. Ödedim. Tak 5 den > 4 indi.
yani bu güzel bi durum.
service hersey yesil ve ödenmis yaziyor ve bide reservation benim icin yapilmis. Yani ürün Pazartesi packet postaya umarim kavusur
reis banada sipariş versene burda 15000 tl (!) şaka maka ekonomi yerle bir bir kaç yıla venezuella gibi oluruzSelam beyler,
umarim bu sefer olur ve sabah info verdi güzel bi tanidik arkadas.
gigabyte rtx 3090 online in stock. Hemde 15 tane. Ben siparis ederken 5 tane vardi.
Tüm bilgileri verdim, paypal hesabi tikladim. Ödedim. Tak 5 den > 4 indi.
yani bu güzel bi durum.
service hersey yesil ve ödenmis yaziyor ve bide reservation benim icin yapilmis. Yani ürün Pazartesi packet postaya umarim kavusur