Neler Yeni

Giriş kata fiber kutusu bırakmışlar ne yapmam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
Merhaba arkadaşlar . Oturduğum binada Türk Telekom altyapısı var ama port olmadığı için 8 senedir internet kullanamiyoruz . Alt komşu kullanıyor ve geçen günlerde sorun yaşadı Türk telekomu aradı . Ne konuştuklarını bilmiyorum. Bugün gelmişler kutu bırakmışlar sonra bir daha gelip kutuyu girişe bağlamışlar kablo filan bağlamışlar. Şuan ben herhangibir şey yaparsam benim de port sorunu cozebilirler mi? Bu durumu yaşayan herhangi biri ne yapmam gerektiğini anlatabilir mi ? Şuan superbox kullanıyorum 4.5 g hızında 50 uplaod 30 civarı indirme alıyorum . Fakat oyunlarda pingim en az 40 MS oluyo ve fiyatı 270 TL . Türk tlekoma geçmek istiyorum bu yüzden.

Ekler

• IMG-20220128-WA0004.jpg
    IMG-20220128-WA0004.jpg
    113.6 KB · Hit: 68

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Geçen ay ben de binada Türknet fiber kutusu gördüm şu an 1000-1000 kullanıyorum.
Turktelekom ne kadar veriyor altyapını sorgulat fiyat sor uygunsa fiber iyidir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba arkadaşlar . Oturduğum binada Türk Telekom altyapısı var ama port olmadığı için 8 senedir internet kullanamiyoruz . Alt komşu kullanıyor ve geçen günlerde sorun yaşadı Türk telekomu aradı . Ne konuştuklarını bilmiyorum. Bugün gelmişler kutu bırakmışlar sonra bir daha gelip kutuyu girişe bağlamışlar kablo filan bağlamışlar. Şuan ben herhangibir şey yaparsam benim de port sorunu cozebilirler mi? Bu durumu yaşayan herhangi biri ne yapmam gerektiğini anlatabilir mi ? Şuan superbox kullanıyorum 4.5 g hızında 50 uplaod 30 civarı indirme alıyorum . Fakat oyunlarda pingim en az 40 MS oluyo ve fiyatı 270 TL . Türk tlekoma geçmek istiyorum bu yüzden.
Attığınız kutu fiber bağlantıda kullanılan kutulardan. Binanıza fiber internet gelmiş olabilir.
Ayrıca kutuyu direkt elinize vermeleri ilginç olmuş :ROFLMAO:

Altyapınızı sorgulayın, fiber yazıyorsa direkt TurkNet'e geçin fiber ise. Telekom'a o kadar para vermeyin. Kazık.

Gtr35

80+
Attığınız kutu fiber bağlantıda kullanılan kutulardan. Binanıza fiber internet gelmiş olabilir.
Ayrıca kutuyu direkt elinize vermeleri ilginç olmuş :ROFLMAO:

Altyapınızı sorgulayın, fiber yazıyorsa direkt TurkNet'e geçin fiber ise. Telekom'a o kadar para vermeyin. Kazık.
Hocam geçen günlerde bizim binayada böyle bi kutu bağladılar bu bizim binaya da fiber gelmiş olabilir demek mi oluyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
fiberse direk türknete geç

Top Bottom