CycL0ne
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
*
iki laptoptan birsini almayı düşünüyorum da bunların farkı nedir hocam yardımcı olabilir misiniz ?
Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz var mı
Ozamn size donanimarsivinin incelediği oyun oynatan laptopu öneririm. Eğer Ağustosa kadar artmazsa bende kendime alacakim. Acer aspire diye geçiyor valo 100fps aldırıyor. Ondan bakabilirsin .suanda 10k da fiyatı.Ofis programları ,film ,internette takılma olacak
o cihazın yorumlarında 4 + 4 ram ile geldiği yazıyor fakat 4gb ram anakarta lehilmli diğeri slottaymış. tek 8 yada 16 takarsan 12 yada 20 yaparsın. birisi 16 takıp 20 yapmış. yorumları oku benceRam 16 yapabiliyorsak bunu alayım
Tek RAM slotu var. İşlemci 64GB RAM destekliyor. Anakart da desteklerse 32+4 veya 16+4 şeklinde RAM değişimi yapılabilir.Ram 16 yapabiliyorsak bunu alayım
o cihazın yorumlarında 4 + 4 ram ile geldiği yazıyor fakat 4gb ram anakarta lehilmli diğeri slottaymış. tek 8 yada 16 takarsan 12 yada 20 yaparsın. birisi 16 takıp 20 yapmış. yorumları oku bence![]()
Görmüştüm bunu fakat o ara para durumunu ayarlayamamıştım ve acer ips panel olduğu yazıyor ve mx450 var içinde bence gayet iyiAsus hem marka hemde ips ekran olduğundan almak mantikli tn panelden ips panele geçen biri olarak essekten inip ata binmiş gibi oldum izlediğim filmlerin kalitesi içine çekiyor seni öyle böyle bir değişim süreci oldu ben şahsen tn panel almazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6899 TL ye aldim güzel indirim vardı 16gb de ram alıp 20Gb yaptim.
Acer mx450 olan model tn panel ve malzeme kalitesi sikayet edilmiş yorumlarda yinede mx450 olduğu için değer.Görmüştüm bunu fakat o ara para durumunu ayarlayamamıştım ve acer ips panel olduğu yazıyor ve mx450 var içinde bence gayet iyi
Pahalı olan IPS panel sanırım diğerinin ne olduğu belirtilmemiş TN panel olabilir. Başka fark göremedim.
*
iki laptoptan birsini almayı düşünüyorum da bunların farkı nedir hocam yardımcı olabilir misiniz ?
Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz var mı