Neler Yeni

Gittiğim Liseden Memnun değilim

Damegamix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğithan Şen
Şu an Balıkesirdeki Sosyal Bilimler Lisesinde Okuyorum Buraya ucu ucuna girdim fakat hocalarda bir arka kalkıklığı sezdim. Üstelik çok kötü ders anlatıyorlar ama buradan başka gidebileceğim alternatifler daha da kötü düz anadolu liseleri buraya nasıl katlanabilirim ne yapmam gerekir.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Şu an Balıkesirdeki Sosyal Bilimler Lisesinde Okuyorum Buraya ucu ucuna girdim fakat hocalarda bir arka kalkıklığı sezdim. Üstelik çok kötü ders anlatıyorlar ama buradan başka gidebileceğim alternatifler daha da kötü düz anadolu liseleri buraya nasıl katlanabilirim ne yapmam gerekir.

Yapacak bir şey yok her sınıfta olan şeyler bunlar hocalar kötü yada sınıf ortamı berbat vesaire asıl olan sizin çalışmanızdır eve gittikten sonra anlamadığınız yerleri bir tekrar ederseniz veyahut test yada klasik çözerek kendinizi hazırlayabilirsiniz unutmayın her şey sizin elinizde :)

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
En iyi liseye de gitsen var böyle hocalar
Artık internet tonla ders videosuyla dolu okula sadece yok yazılmamak için gidiyorum

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Notların iyiyse ağızlarının payını verebilirsin. Bir kaç kez hayırdır çekersen belki etkisi olabilir. Ha iyi değilse maalesef katlanmak gerek.

Top Bottom