Neler Yeni

Giyim markası için İkas mı? Ticimax mı?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Arkadaşlar merhaba. Bir giyim markası için e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz. Sizce bunun için İkas mı? Ticimax mı? İkas fiyat ve sundukları bakımından daha yakın geliyor bize. Sizin öneriniz nedir?

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Arkadaşlar merhaba. Bir giyim markası için e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz. Sizce bunun için İkas mı? Ticimax mı? İkas fiyat ve sundukları bakımından daha yakın geliyor bize. Sizin öneriniz nedir?
ikas bi tık daha iyi sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Andaç
Bir e-ticaret sitesi için beklentileriniz nelerdir?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir e-ticaret sitesi için beklentileriniz nelerdir?
Paneli kaliteli ve anlaşılır olabilsin. Satışlarımı ve stoklarımı organize edebileyim. Pazaryeri entegrasyonları sağlıklı çalışsın. Bir problem durumunda bana kolay şekilde yardım edilebilsin.

oEnesQlf

80+ Silver
İkas

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Ticimax daha çok zırzavatçı dükkan ismine benziyor ikas bi tık daha iyi sanki
Çok bir farkları olmamasına rağmen fiyat olarak çok fark var. Bu fiyat farkında ne sunuyor bana aslında onu merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Andaç
Paneli kaliteli ve anlaşılır olabilsin. Satışlarımı ve stoklarımı organize edebileyim. Pazaryeri entegrasyonları sağlıklı çalışsın. Bir problem durumunda bana kolay şekilde yardım edilebilsin.
Entegrayı araştırdınız mı?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Andaç
Staj yaptığım dönemde e-ticaret pazaryerlerine ürün girişi için kullanıyordum site olarak bana sunabileceği bir hizmeti mevcut mu?
Kendi altyapılarında bir e-ticaret yazılımı çıkardılar yakın zamanda, bir kontrol edin isterseniz çünkü pazaryerleri stoklarını ve site stoklarınızın takibi rahatlayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,249
Üyeler
166,904
Son üye
iganony