ikas bi tık daha iyi sankiArkadaşlar merhaba. Bir giyim markası için e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz. Sizce bunun için İkas mı? Ticimax mı? İkas fiyat ve sundukları bakımından daha yakın geliyor bize. Sizin öneriniz nedir?
Paneli kaliteli ve anlaşılır olabilsin. Satışlarımı ve stoklarımı organize edebileyim. Pazaryeri entegrasyonları sağlıklı çalışsın. Bir problem durumunda bana kolay şekilde yardım edilebilsin.Bir e-ticaret sitesi için beklentileriniz nelerdir?
İkasArkadaşlar merhaba. Bir giyim markası için e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz. Sizce bunun için İkas mı? Ticimax mı? İkas fiyat ve sundukları bakımından daha yakın geliyor bize. Sizin öneriniz nedir?
Çok bir farkları olmamasına rağmen fiyat olarak çok fark var. Bu fiyat farkında ne sunuyor bana aslında onu merak ettim.Ticimax daha çok zırzavatçı dükkan ismine benziyor ikas bi tık daha iyi sanki
Entegrayı araştırdınız mı?Paneli kaliteli ve anlaşılır olabilsin. Satışlarımı ve stoklarımı organize edebileyim. Pazaryeri entegrasyonları sağlıklı çalışsın. Bir problem durumunda bana kolay şekilde yardım edilebilsin.
Kendi altyapılarında bir e-ticaret yazılımı çıkardılar yakın zamanda, bir kontrol edin isterseniz çünkü pazaryerleri stoklarını ve site stoklarınızın takibi rahatlayacaktır.Staj yaptığım dönemde e-ticaret pazaryerlerine ürün girişi için kullanıyordum site olarak bana sunabileceği bir hizmeti mevcut mu?