Xiaomi Ekosistem kurmaya değer mi?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
35000
Arkadaşlar merhaba öncelikle yakın zamanda Xiaomi 15 almaya karar kıldım küçük ve kompakt olmasından dolayı kamerasıda üst düzey bir cihaz zaten üstüne 5 bin lira bütçem kalıyor bu 5000 liraya Xiaomi Buds 5 almayı düşünüyorum Xiaomi ekosistemi kurmak için sizce mantıklı mı? İki modelde en üst modeller. Refmi Buds serisi almayı düşünmüyorum Xiaomi Budslar daha premium geliyor bana. Sizin kararınız nedir?

2 ürünle ekosistem olmuyor. Fakat aynı marka olduğu için uyum bakımından sorun yaşamazsın.

Değmez,
Samsung veya apple bu ikisi ile adam akilli ekosistem kuruluyor.

Değmez,
Samsung veya apple bu ikisi ile adam akilli ekosistem kuruluyor.
Kanka YD Xiaomi 15 alacağım bu cihaz Samsung s25'ide İphone 16'yıda tokatlıyor. Bu yüzden alacağım zaten. (Bi ara 16e düşündüm telefonun gece performansı berbat diyorlar zaten.)

Kanka YD Xiaomi 15 alacağım bu cihaz Samsung s25'ide İphone 16'yıda tokatlıyor. Bu yüzden alacağım zaten.
Xiaominin optimizasyonu kotu. Istedigini koy icine yazilim ile adam gibi desteklemezsen uzay mekigi de olsa cop oldugu gercegini degistirmiyor. Kendi uygulamasinda reklam gosteren firma mi olur Allah askina ? Cok ucuz olmadigi surece şoyle firmalara para kazandirmayin

Xiaominin optimizasyonu kotu. Istedigini koy icine yazilim ile adam gibi desteklemezsen uzay mekigi de olsa cop oldugu gercegini degistirmiyor.
Knk Kamerala karşılaştırmalarını izledim zaten oyunla öyle çok işim olmaz kamerası güzel olsa yeter zaten 2 cihazıda tokatlıyor. HyperOS gayet güzel bence Şu anki telefonum Redmi 10C MIUI 14 var cihazda. Reklamları kapatınca o kadar kötü olmuyor ve insanlar kaçak Redmileriyle karşılaştırıyorlar Xiaomi'nin amiral gemilerinde HyperOS çok stabil çalışıyor.

Knk Kamerala karşılaştırmalarını izledim zaten oyunla öyle çok işim olmaz kamerası güzel olsa yeter zaten 2 cihazıda tokatlıyor. HyperOS gayet güzel bence Şu anki telefonum Redmi 10C MIUI 14 var cihazda. Reklamları kapatınca o kadar kötü olmuyor ve insanlar kaçak Redmileriyle karşılaştırıyorlar Xiaomi'nin amiral gemilerinde HyperOS çok stabil çalışıyor.
ne dusundugumu soyledim, madem yd alacaksiniz o para yd 23 24 ultra alabilirsiniz ustune de buds 3 alabilirsiniz. Hatta kampanyaya getirip 5k daha ekleyip watch 7+ buds 3 de alabilirsiniz. Bu sekilde o paranin hakkini vermis olursunuz.

ne dusundugumu soyledim, madem yd alacaksiniz o para yd 23 24 ultra alabilirsiniz ustune de buds 3 alabilirsiniz. Hatta kampanyaya getirip 5k daha ekleyip watch 7+ buds 3 de alabilirsiniz. Bu sekilde o paranin hakkini vermis olursunuz.
Peki CPID kayıt bulunuyor mu onu sorun önce? Xiaomi cihazlarının avantajı bu zaten yoksa neden İphone, samsung'da yönelmeyim.

Geri