FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Formatla gitmeyenler biosa giren virusler onlarda mining virusu değillerBazıları formatla bile gitmez siz öyle düşünün
Formatla gitmeyenler biosa giren virusler onlarda mining virusu değillerBazıları formatla bile gitmez siz öyle düşünün
AdwCleaner yeterli olacaktır temizlemek için hatta sadece temizlemiyor onarım bile yapıyor.Yoktur ama şupheleniyorsaniz Malwarebytes ve adwcleaner ile tarama yaptirin
Malwarebytes ile yaptirsin genede hiç belli olmazAdwCleaner yeterli olacaktır temizlemek için hatta sadece temizlemiyor onarım bile yapıyor.
Bu tip virüsleri engellemek içinde BIOS/firmware güncellemelerini yapmak gerekiyor.Formatla gitmeyenler biosa giren virusler onlarda mining virusu değiller
Buna dair bir kanıtınız var mı?Bazı Miyingler %1 harcar
Gelip düğmeyemi basacak hic duymadim 9yle bir virüsBazı virüsler hata biligisayar I başlatabilirler
Kanka CD ROM bile çıkarttıranlar var.Gelip düğmeyemi basacak hic duymadim 9yle bir virüs
%1 değilde %5Buna dair bir kanıtınız var mı?
böyle birden CD ROM atıyo kendini. Benim eski bir laptopa olmuştu. 5DK da bir tak diye atıyorduGelip düğmeyemi basacak hic duymadim 9yle bir virüs
Var öyle virüsler. Bilgisayarın yetkisini tamamen kendine aktarıp istediği gibi kullanabilir hatta GTA 5 bile oynar şaka amaçlı söylemiyorum.Gelip düğmeyemi basacak hic duymadim 9yle bir virüs