Neler Yeni

Gizli Tapınakçılar tarafından geldiği iddia edilen video

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,702
İsim
marilyn
Dün akşam saatlerinde bir Discord sunucusuna katıldım ve bir süre sonra sesli sohbet açtılar, sohbetin konusu Tapınakçılar gibi gizli örgütlerdi. Söylediğine göre Tapınakçılar dünyayı 3000 yıldan beridir yönetiyormuş. Bir süre sonra sunucunun sahibi Türk bir siyasetçiye Tapınakçılar tarafından gönderildiğini iddia ettiği bir videoyu bize izletti. Arkadaş "internetin hiçbir yerinde bu video yok paylaşanı da evinden alırlar." gibi şeyler dedi. Ufak bir tribe soksa bile "Atın ölümü arpadan olsun." diyerek açtığı ekranın video kaydını aldım. Video hiç beklediğim gibi değildi, çok gizli uluslararası bir yapılanmanın Türk bir siyasetçiye gönderdiği uyarı videosundan ziyade daha çok dandik bir satanist sayfası tarafından yapılmış dandik bir korku videosuna benziyordu. İçeriği birazcık rahatsız edici olabilir self harm'dan dolayı YouTube kaldırdı zaten videoyu. Fakat Internet Archive sitesine yükledim. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce cidden gizli bir video mu yoksa sunucu sahibi bizi mi kandırıyor? Ve eğer uzunca bir süre mesaj yazmasam bilin ki Tapınakçılar infaz etmiştir beni. :D
tapınakçılar sanırım shitposter

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
15 yaşındaki veletlerin yaptığı shitpost

Top Bottom