- Bütçe
- 150
glacialtech jt8025ds markalı fanın ayaklıgı kırıldı hiç bı yerde bulamadım Trendyol Hepsiburada baktım ama yoktu buna olabilecek işlemci ayaklıgı varmı varsa link verir misiniz
Ürün bu
Ürün bu
Bütçe yok işte o sıkıntıHocam onun yerine uygun bir hava soğutma ?
🔥İndirim - 🔥Strong M4-12XPRO Kule Tipi Soğutucu Kupon İle 474TL 🔥
Ürün X123 ile benzer performans gösteriyor. MERHABA125 kuponu ile bu fiyata alabilirsiniz. Ürünü daha uyguna almak isterseniz bıraktığım linke bakarsınız. Kampanyadan kesin yararlanmak için şartları okuyup istenilenleri yaptığınıza emin olun. Not: Bu kod ilk siparişte geçerli. Yine de bir...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
onu bulabileceğini sanmıyorum
Daha makul bı fan yokmu 200-250 TL yeHocam onun yerine uygun bir hava soğutma ?
🔥İndirim - 🔥Strong M4-12XPRO Kule Tipi Soğutucu Kupon İle 474TL 🔥
Ürün X123 ile benzer performans gösteriyor. MERHABA125 kuponu ile bu fiyata alabilirsiniz. Ürünü daha uyguna almak isterseniz bıraktığım linke bakarsınız. Kampanyadan kesin yararlanmak için şartları okuyup istenilenleri yaptığınıza emin olun. Not: Bu kod ilk siparişte geçerli. Yine de bir...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
onu bulabileceğini sanmıyorum
Benim ki DDR3 anakart olurmuPiyasanın en uygun hava soğutması hocam. Stok fan değil bu
Benim ki DDR3 anakart olurmu
Tamam dır hocam sağolunbir problem olmaz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski ddr3 sistemime kullanmıştım x123 aynı dengi bir soğutucuyu rahat uyum sağlamıştı.
Rica ederim hocam ne demek.Tamam dır hocam sağolun