Neler Yeni

UPS Kullanan Hiç Kimse Yok mu?

Thadox

80+ Bronze
Bu site güvenilir midir, ilk defa görüyorum. Diğerlerine göre fiyatı daha uygun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam, inceleyeceğim.
Aldım 2 güne geldi orijinal ürün

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
hocam video baya işine yarar gibi haberin olsun. online ups çalışırken çıkardığı ses video da var
Videonun sonuna gelene kadar kriz geçirdim. Çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Evet, Online UPS almak zorundayım. Bunu anladım. Elektrik dalgalanmaları çok sık oluyor yaşadığım bölgede. Diğer türlüsü işime yaramayacak. Ama Online UPS'lerdeki bu seste çok rahatsız edici imiş. Buna bir çözüm bulunmamış olmasına şaşırdım doğrusu.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
The End

Bunu kullandım 3 sene , çift akülü, aküyülerini 1.5 sene sonra yenilemek zorunda kaldım, Çok sesli çalışıyordu fanı yük olmasada kafasına göre çalışıyordu, Fanı plastik çubukla durdurdum sonra sessiz fan takarım diye erteledim baya, en son ısınmadan alt kısmı eridi çöpe attım : ) r7 5800x , rx6700xt elektrik kesilince yarım saat civarı tutuyordu tabi yük fazla binince düşüyordu süre ilk aldığında böyle ama sürekli elektrik kesilen yerdeysen aküleri çabuk öldürüyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Topraklamanin duzgun calisip/calismama yorumu biraz garip olmus ama bilemiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis fakat baska bir guvendiginiz elektrikciye kontrol ettirebilirsiniz. Priz olarak soyledigim gibi kendi icinizi rahat tutmak icin akim korumali priz alabilirsiniz. Akim korumali prizler yalnizca belirlenen deger araligindan yuksek voltaj gelirse icerisindeki varistorun patlamasiyla elektrigi kesiyor. Online UPS kullanacaginiz icin ve UPSlerin icerisinde ayriyetten voltaj regulatoru de oldugu icin UPS 'iniz saglikli oldugu surece kendisine takilan hicbir elektronik parcaya yuksek voltaj gelmeyecektir.
Butcenizi zorlamiyorsa akim korumali priz alabilirsiniz zorluyorsa kaliteli bir priz yeterlidir. Prizlerin uzerindeki USB girisleri ise priz sayisinin yetmedigi durumlar icin konulmus olabilir. Telefon veya tableti USB ile de sarj etseniz sorun cikmayacaktir. USB 2.0 saatte 500mA USB 3.1 ise 900mA pil doldurabiliyor. Telefon veya tablet icin bir zarari yoktur, kullanilabilir.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. Akım Korumalı Priz lükse kaçacak biraz. Belki, UPS'yi bilgisayarda, akım korumalı prizi de televizyonda vs. kullanabilirim.

Bunu kullandım 3 sene , çift akülü, aküyülerini 1.5 sene sonra yenilemek zorunda kaldım, Çok sesli çalışıyordu fanı yük olmasada kafasına göre çalışıyordu, Fanı plastik çubukla durdurdum sonra sessiz fan takarım diye erteledim baya, en son ısınmadan alt kısmı eridi çöpe attım : ) r7 5800x , rx6700xt elektrik kesilince yarım saat civarı tutuyordu tabi yük fazla binince düşüyordu süre ilk aldığında böyle ama sürekli elektrik kesilen yerdeysen aküleri çabuk öldürüyor.
Bu ses olayına bir çözümün bulunmayış olması çok tuhaf yahu. Elzem bir ürün ama kullanması işkence resmen.

Aldım 2 güne geldi orijinal ürün
Teşekkürler, sağolun. Çalışırken çok ses çıkarıyor mu ürün? Video atabilme şansınız var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sametcan Türk
Videonun sonuna gelene kadar kriz geçirdim. Çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Evet, Online UPS almak zorundayım. Bunu anladım. Elektrik dalgalanmaları çok sık oluyor yaşadığım bölgede. Diğer türlüsü işime yaramayacak. Ama Online UPS'lerdeki bu seste çok rahatsız edici imiş. Buna bir çözüm bulunmamış olmasına şaşırdım doğrusu.
cidden sesi beni de rahatsız etti ama online ups daha iyiymiş bende yeni öğrendim. sesinden etkilenmeyecek şekilde bir yere koyabilirsen en iyisi online ups gibi. yıl olmuş 2024 cidden niye sessiz bir şekilde çalışabilecek online ups yapmamışlar ki .

Thadox

80+ Bronze
Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. Akım Korumalı Priz lükse kaçacak biraz. Belki, UPS'yi bilgisayarda, akım korumalı prizi de televizyonda vs. kullanabilirim.

Bu ses olayına bir çözümün bulunmayış olması çok tuhaf yahu. Elzem bir ürün ama kullanması işkence resmen.

Teşekkürler, sağolun. Çalışırken çok ses çıkarıyor mu ürün? Video atabilme şansınız var mı?
Durduk yere ses çıkarmıyor ancak elektrik gittiğinde vs yani normal dışı durumlarda ses çıkarıyor veya yeni çalıştırdığında ve ses aynı odada uyuyanı uyandırır şekilde rahatsız edici.
Bide ilk çalıştırdığında koku oluyor. Ürün sıfır fabrika çıkışlı olduğu için ancak daha sonraları koku gidiyor. Alınca da en az 6 saat şarj et.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
cidden sesi beni de rahatsız etti ama online ups daha iyiymiş bende yeni öğrendim. sesinden etkilenmeyecek şekilde bir yere koyabilirsen en iyisi online ups gibi. yıl olmuş 2024 cidden niye sessiz bir şekilde çalışabilecek online ups yapmamışlar ki .
Ben de bunu anlamıyorum. 2024 yılında bu dertle uğraşmıyor olmamız gerek bence. Odanın uzak bir köşesinde kullanmayı deneyeceğim ama bakalım, bilemiyorum şu an. İlk gönderiyi Abdullah Hacıgül beğenmiş, muhtemelen bu konuyla iligli rehber niteliğinde bir video hazırlayacaktır diye düşünüyorum. O videoyu bekleyip, öyle de karar verebilirim alacağım ürüne.

Durduk yere ses çıkarmıyor ancak elektrik gittiğinde vs yani normal dışı durumlarda ses çıkarıyor veya yeni çalıştırdığında ve ses aynı odada uyuyanı uyandırır şekilde rahatsız edici.
Bide ilk çalıştırdığında koku oluyor. Ürün sıfır fabrika çıkışlı olduğu için ancak daha sonraları koku gidiyor. Alınca da en az 6 saat şarj et.
Hocam, sizin önerdiğiniz UPS Line Interactive imiş. Ben şu an Online UPS bakıyorum. Çalışırken ses sorunu bu tip cihazlarda var. Ses sorununa bulabileceğim çözüme göre, karar vereceğim artık. Line Interactive almaya karar verirsem, sizin aldığınız ürün çok mantıklı duruyor. Teşekkür ederikm yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,191
Üyeler
161,408
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom