M MelihA 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Melih Atmaca Pazartesi, 20:24 #1 Bütçe 1300 Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir?
Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir?
Xenovian 80+ Bronze Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 902 Dahası Reaksiyon skoru 344 İsim M.Rüzgar Özen Pazartesi, 20:32 #2 MelihA yazmış: Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir? Devamı için tıklayın... Fiyatlari bilmiyorum ancak vxe r1 yada furylevel z1
MelihA yazmış: Glorious Model D ve SteelSeries Prime+ Plus arasında kaldım. Ya da bu fiyat civarında öneriniz varsa nedir? Devamı için tıklayın... Fiyatlari bilmiyorum ancak vxe r1 yada furylevel z1
M MelihA 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Melih Atmaca Pazartesi, 20:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Xenovian yazmış: Fiyatlari bilmiyorum ancak vxe r1 yada furylevel z1 Devamı için tıklayın... r1 alacakdım ama stok da yok
Xenovian yazmış: Fiyatlari bilmiyorum ancak vxe r1 yada furylevel z1 Devamı için tıklayın... r1 alacakdım ama stok da yok