BERKANY
80+ Silver
Dahası
O hangisi kral
Alınır mı
ALınır mı beyler çok ihtiyacım var ellerim küçük işe yarar mı ?
Bunun yerine önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Yoksa bunu almayı düşünüyorum.
hiç basmama gibi olayları oldu mu
Yanindaki tuslar oyun sırasında sorun cikarmaz mi, yanlışlıkla basmak gibi?
Ben 1000 lirayken almıştım hiç pişman değilim elim biraz büyük ama orta da denilebilir zaten kutusunda bile orta ve büyük eller için uygundur yazıyor. Çok premium bir hissiyatı var kutusu falan çok güzel zaten hafif bir mouse yanlış hatırlamıyorsam 69gr bence çok uygun bir ağırlık daha hafif olunca mouse kalkıyor istemeden (bunda bile nadirende olsa kalkıyor) rgbsi çok güzel utanmasa odayı aydınlatacak. Uygulama arayüzünden vb. Memnunum hassasiyetleri falan çok iyi. Yandaki tuşa çok kısa zamanda alışıyorsunuz. Ergonomisi çok güzel. Kesinlikle alınır hemde indirime girmişGlorious Model I GLO-MS-I-MB 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aktif olarak kullandığım mouse. Piyasada kendi fiyatında rakibi yoktur fiyatının çok üstünde kalitesi bu fiyata alabileceğiniz en iyi mouse ben 900 liraya indirimdeyken almıştım şu an çok daha ucuz tavsiye ederim düşünenlere. Orta-büyük eller gayet rahat edecektir pence tutusuna uygun elede tam oturuyor terletme yapmıyor.
Glorius model o, indirimde mi bilmiyorum ama güzel mouse onu almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim model I bana daha ergonomik geldiO hangisi kral
Rival 3'te scroll kronik sorunluydu sanırım. Kısa sürede bozuldu diyenler görmüştüm ama yine de araştırmakta fayda var.100 TL daha pahalı kral Peki Stellseries Rival 3 mü yoksa O modeli mi benim gerçekten acil ihtiyacım var ondan soruyorum hazır konu açılmışken
Benim uzun mesajı oku 3 mesaj üstte hemendeathadder dan geçicem hızlı alışırmıyım?
Bence model o al100 TL daha pahalı kral Peki Stellseries Rival 3 mü yoksa O modeli mi benim gerçekten acil ihtiyacım var ondan soruyorum hazır konu açılmışken
Benim elime sadece razerın deathadder serisi oturuyor o yüzden çok önem veriyorum alacağım mouse aBen 1000 lirayken almıştım hiç pişman değilim elim biraz büyük ama orta da denilebilir zaten kutusunda bile orta ve büyük eller için uygundur yazıyor. Çok premium bir hissiyatı var kutusu falan çok güzel zaten hafif bir mouse yanlış hatırlamıyorsam 69gr bence çok uygun bir ağırlık daha hafif olunca mouse kalkıyor istemeden (bunda bile nadirende olsa kalkıyor) rgbsi çok güzel utanmasa odayı aydınlatacak. Uygulama arayüzünden vb. Memnunum hassasiyetleri falan çok iyi. Yandaki tuşa çok kısa zamanda alışıyorsunuz. Ergonomisi çok güzel. Kesinlikle alınır hemde indirime girmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Glorius model o, indirimde mi bilmiyorum ama güzel mouse onu almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim model I bana daha ergonomik geldi
Yanlış anlama ama daha çok beklersin...Şöyle bi 500 lere duşsede kapsak