Küçük mouse kullanamıyorum maalesef. Model O'da kronik sorun varmış diye duydum bilgin var mı?Glorious Model O Minus kullandım ben. Eğer küçük mouse seviyorsan ona bakabilirsin. Bence Model O, I'ya göre daha rahat olacaktır.
Ne kronik sorunu varmış acaba ? Hiç duymadım. Glorious Model O Minus'ta aylarca kullandım sıkıntı yaşamadım. Hatta Model O Minus Wireless'a geçtim şuan daha yeni.Küçük mouse kullanamıyorum maalesef. Model O'da kronik sorun varmış diye duydum bilgin var mı?
Hangisini önerirsiniz?
Delikli olması sıkıntı çıkarıyor mu? Elleri terleyen biriyim o yüzden benim için iyi olacağını düşünüyorum fakat içine bir şeyler girmesi durumunda sıkıntı çıkartmasından da korkuyorum. Açıp temizlemesi de zahmetliymiş sanırım.Ne kronik sorunu varmış acaba ? Hiç duymadım. Glorious Model O Minus'ta aylarca kullandım sıkıntı yaşamadım. Hatta Model O Minus Wireless'a geçtim şuan daha yeni.
Islak elle vs. tutmaya korkuyorum açıkcası. Fakat elinizin terlemesini azda önleyebilir ve sıkıntı çıkarmaz bence. İçine bir şey girerse çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tozlara karşı koruması var diye biliyorum. Açıp temizlemeye hiç ihtiyaç duymadım. Sadece dışındaki çıkıntılar tozlanıyor. Ayda bir falan o çıkıntıları silmenizi yeterli olur. İçindeki tozlar içinde fön makinesini soğuk modda çalıştırarak tozların bir kısmını temizleyebilirsiniz.Delikli olması sıkıntı çıkarıyor mu? Elleri terleyen biriyim o yüzden benim için iyi olacağını düşünüyorum fakat içine bir şeyler girmesi durumunda sıkıntı çıkartmasından da korkuyorum. Açıp temizlemesi de zahmetliymiş sanırım.