Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Link atmak yasaklanmış sanırım. Ama bunlar beleş gibi.
neden linkler yasaklandj boyle sacma seymi olur ???
Bende ultra modeli var tabi 2 katı fark var nerdeyse fiyat olarak ama 10 numara mouseMouse 55g
Delux M800 Pro mu bu mu kararsız kaldım
Yalnız değilsin.Aman allahım daha demin klavye bakıyordum ne ara buraya geldim.?
Bende ultra modeli var tabi 2 katı fark var nerdeyse fiyat olarak ama 10 numara mouse
Olabilir. Saçma değil.neden linkler yasaklandj boyle sacma seymi olur ???
Pro modelinde mcu hatalarıyla karsilasanlar warmisPro ve Ultra aynı sensörü kullanıyor (PAW 3395) o iki modeli çok farketmez bence ama bu Glorious'da kafamı karıştırdı
İndirimlerin paylaşıldığı bir yerde nasıl link paylaşma yasak olabilir? Gidip araştırıp kendimiz mi bulacağız O zaman ne gerek var ki forumaOlabilir. Saçma değil.
Link yasak değil saçma olan o sitenin yasaklanmasıİndirimlerin paylaşıldığı bir yerde nasıl link paylaşma yasak olabilir? Gidip araştırıp kendimiz mi bulacağız O zaman ne gerek var ki foruma
Geçerli bir sebep vardır illa ki. Bahsedilmesinde sorun yok ama satışına kendi forumunda destek vermek istemiyor demek ki. Kişisel değildir belki durum bilemediğimiz için çok yorum yapmak doğru değil gibi.İndirimlerin paylaşıldığı bir yerde nasıl link paylaşma yasak olabilir? Gidip araştırıp kendimiz mi bulacağız O zaman ne gerek var ki foruma