🔥İndirim Glorious Model O Wireless 999TL 🔥

ardaaaq

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,193
konusu açıldımı bilmiyorum açıldıysa şimdiden özür dilerim fiyatı uygun switchleri dışında eksi yönü yok
Model d'ninde fiyatı çok iyi model d kailh switch kullanıyor, model o omron switch kullanıyor palm ve fingertip için uygun mouseyle rahat edebilsem bende alırdım

bu mouse vardı aklımda indirm kovalıyodum
al bence güzel mouse bamf sensörü var kablosuda çok iyi. malzeme kalitesi ortalama, bataryası fena değil, shape ve skatez olarakta rahat bir kullanımı var. switchlerini sevmiyorum bitek şu omron 20m'e el atılması lazım model d'yi kailh gm8.0 yaptılar o hala omron kullanıyor

Bunun malzeme kalitesi nasıl bilen var mı

steelseries aerox 5 gibi mi acaba
biri bamf biri ss pixart sensörünü kullanıyor ikiside 400ips sensör farkı hissetmezsin. steelseries batarya bakımından daha önde. steelseriesin gold switchleride omron 20m'den daha iyi.
model o daha hafif ama batarya büyüklüğü ve üstündeki tuş sayısını hesaba katarsak dengeli ağırlıkları var.
steelseriesde hem bluetooth hem 2.4ghz var.
aynı fiyatta olsalar steelseries alırdım aralarında 2 kat fiyat farkı var bi zahmet daha iyi olsun. bu arada skatez karşılaştırması nasıl olur bilmiyorum kablo olarakta glorious önde

biri bamf biri ss pixart sensörünü kullanıyor ikiside 400ips sensör farkı hissetmezsin. steelseries batarya bakımından daha önde. steelseriesin gold switchleride omron 20m'den daha iyi.
model o daha hafif ama batarya büyüklüğü ve üstündeki tuş sayısını hesaba katarsak dengeli ağırlıkları var.
steelseriesde hem bluetooth hem 2.4ghz var.
aynı fiyatta olsalar steelseries alırdım aralarında 2 kat fiyat farkı var bi zahmet daha iyi olsun. bu arada skatez karşılaştırması nasıl olur bilmiyorum kablo olarakta glorious önde
eyw sağol

Model D versiyonunu kullanıyorum. İlk olarak Model D kablolu kullandım daha sonra kablosuz D'ye geçtim keşke geçmeseydim. Hayatımda gördüğüm en kötü kalite kontrole sahip olan firma olabilir. Orta tekerlek kaydırırken çığlık atıyor. Sol ve sağ tık yerinden sürekli oynuyor bu yüzden bantla yapıştırmak zorunda kaldım. Aynı problemleri Glorious wobble, tape fix şeklinde aratırsanız bu sorunu yaşayan binlerce kişi olduğunu görürsünüz. Bu problemlerin aynısı Model O için de geçerli. Yine de vazgeçemiyorum çünkü D versiyonu büyük eli olanlar için muazzam bir mouse.

Bana gelen ürünler bu şekildeydi belki sana gelen daha düzgün olabilir. Her iki modelin de sensör kalitesi üst düzey. Model O daha basık, Model D daha ergonomik bir mouse. Elin büyük ise veya palm-claw tarzı bir tutuş yapıyorsan Model D daha iyi. Skatezler neredeyse kusursuz. Kablolu versiyonunun kablo kalitesi üst düzey. Kablosuz versiyonunun da herhangi bir sıkıntısını görmedim fiziksel kusurları hariç. Güzel mouse fakat Glorious keşke kalite kontrole daha fazla önem verse.

Model D versiyonunu kullanıyorum. İlk olarak Model D kablolu kullandım daha sonra kablosuz D'ye geçtim keşke geçmeseydim. Hayatımda gördüğüm en kötü kalite kontrole sahip olan firma olabilir. Orta tekerlek kaydırırken çığlık atıyor. Sol ve sağ tık yerinden sürekli oynuyor bu yüzden bantla yapıştırmak zorunda kaldım. Aynı problemleri Glorious wobble, tape fix şeklinde aratırsanız bu sorunu yaşayan binlerce kişi olduğunu görürsünüz. Bu problemlerin aynısı Model O için de geçerli. Yine de vazgeçemiyorum çünkü D versiyonu büyük eli olanlar için muazzam bir mouse.
malzeme kalitesi çok iyi olmadığı için kesin olmasada böyle sorunlar olma ihtimali var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,731
Üyeler
197,544
Son üye
shiva18
Geri