❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

niye kankam anlamadım

Ekipmanları kablosuza çeviriyordum. Mouse da bakıyordum Amazon'da uygun fiyatlı bir tane buldum, onu sipariş geçmiştim. Bugün teslim edildi. Şimdi de bu indirimi gördüm. Bunu alırdım bende güzel ürüne benziyormuş. Ama benim için önemli olan daha çok şarj süresi gibi detaylar. Çok da oyun için almıyorum.

100-200 TL kâr yapıcam diye 10 tane aynısından alıyorsun senin gibi kaç kişi daha alıyor bir durup düşünse 10 tane bu mouse 10 tane öbür zımbırtı neyse hepsine verdiğin paraya dolar alsan ya da ne bileyim aklına gelen bir alternatif olacaktır elbet.Hem daha az stressli hem daha makul hemen eline geçen bir kâr söz konusu.
Ama işte bu kafayla zor buraya al sata gider mi diyen yazan bir zihniyet gerçeği ile karşı karşıyayız .Birisi arkadaşın mesajına teşekkür etmemiş birisi like atmamış .Adamlar mesajın altına hemen sırtlan gibi çörekleniyor honkk honkkk honkk 🐷🐽🐽🐽🐽
Aynen knk al sata gider fuc yeah
Al sata gider mi ganga

Sim card değiştirdim. İş bankası delirtti beni blokeyi kaldıramadığım için naysla alamadım

Uygunsuz davranış
100-200 TL kâr yapıcam diye 10 tane aynısından alıyorsun senin gibi kaç kişi daha alıyor bir durup düşünse 10 tane bu mouse 10 tane öbür zımbırtı neyse hepsine verdiğin paraya dolar alsan ya da ne bileyim aklına gelen bir alternatif olacaktır elbet.Hem daha az stressli hem daha makul hemen eline geçen bir kâr söz konusu.
Ama işte bu kafayla zor buraya al sata gider mi diyen yazan bir zihniyet gerçeği ile karşı karşıyayız .Birisi arkadaşın mesajına teşekkür etmemiş birisi like atmamış .Adamlar mesajın altına hemen sırtlan gibi çörekleniyor honkk honkkk honkk 🐷🐽🐽🐽🐽
Aynen knk al sata gider fuc yeah
paran yok diye mi ağladın

Screenshot_20230623_011015_Pazarama.jpg

70tl de kupon varmis nasy ile 88 iade gelir alsammi acaba

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Güldüm Tesla Model Y siparişimin teslim edilmesini bekliyorum adamım,şirket sahibiyim kendi evimde kalıyorum bir senedir.Dilersen arayayım görüntülü XD
iQ seviyen fakir kardeşim senin .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,508
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri