UmutcanK.41
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Ah ulan kablolu model o kullanıyorum kablosuzuda çok istiyordum kartta para olmayan zamana denk geldi
((
Muhakkak anlayan anladı sizde çizginizi belli ettiniz zaten.yav işi gücü yok millete salça oluyor eğleniyor kendince .d
Haste wirelessdan iyi mi bu
sana tlf verim gel üz yerse.olum bas git la gece gece saygı değer kız kardeşini üzmek istemiyorum gecein güzel olsun![]()
olum seni ankaranın göbeğinde gebeş diye gezdirirm kafamı bozma la gece gece bizde r olmaz sende yumuşak ğ var konuşmalarından sezdim birazda .D yol al ya uğraştırma kendinle iş yerine gelirim patron koltığuna otururum ayaklarımı yıkarsınMuhakkak anlayan anladı sizde çizginizi belli ettiniz zaten.
Hemen R R R RR
ok
kankam sorunlu musunMom's basement te oturup 100 TL kovalamıyorum en azından lmao
Ben şu an Batıkent teyim gezdirsene cocugumolum seni ankaranın göbeğinde gebeş diye gezdirirm kafamı bozma la gece gece bizde r olmaz sende yumuşak ğ var konuşmalarından sezdim birazda .D yol al ya uğraştırma kendinle iş yerine gelirim patron koltığuna otururum ayaklarımı yıkarsın
stok bol ama belki satıcı fiyatı yanlış girmiş olabilir. stok varken fiyatı değiştirmez umarımStok bol arkadaşlar sabaha kalır tahminimce