Öneri Glorious mu Logitech mi?

Kablosuz Mouse alacağım Logitech G Pro X Superlight mı alamlıyım yoksa Glorious Model O veya Model O 2 mi almalıyım?

Bence bloody

Kablosuz Mouse alacağım Logitech G Pro X Superlight mı alamlıyım yoksa Glorious Model O veya Model O 2 mi almalıyım?

Glorious ama bana kalırsa G-Wolves

sora-lamzu atlantis-viper v2 pro falan alabilirsin bu yazdıklarım senin yazdıklarından daha iyi mouselar.Hangisi el yapına uygunsa onu alabilirsin.

Sora ya da Atlantis/Atlantis Mini almanı öneririm gpx artık eskidi diyebiliriz db click vs. problemleri var zaten. Şahsen Lamzu Atlantis Mini kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum kesinlikle fiyatını hakeden bir mouse öneririm

Glorious ama bana kalırsa G-Wolves
Benimde model o 2 alasim var beğenmezsem iade ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sora ya da Atlantis/Atlantis Mini almanı öneririm gpx artık eskidi diyebiliriz db click vs. problemleri var zaten. Şahsen Lamzu Atlantis Mini kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum kesinlikle fiyatını hakeden bir mouse öneririm
Baktımda mouse öneren çok ama model sevmedim

2 sini de model d wriless de denemiş ve şuan viper v2 pro kullanan biri olarak viper öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,862
Üyeler
190,816
Son üye
oakcn
Geri