Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Uygulamaya özel ilk alışverişte 100 TL indirim var. 100 TL civarıda amazon indirim yapmış. Güzel fiyat.
Xl heavy lazım ya bu kurtarmazUygulamaya özel ilk alışverişte 100 TL indirim var. 100 TL civarıda amazon indirim yapmış. Güzel fiyat.
Farki nedir hocamXl heavy lazım ya bu kurtarmaz
Düşük hassasiyet oynadığım için geniş tam benlik o anlamda söyledimFarki nedir hocam
Uygulamaya özel ilk alışverişte 100 TL indirim var. 100 TL civarıda amazon indirim yapmış. Güzel fiyat.
Bunu kullanıyorum zaten uzun kullanımını sevmedim. 2023 te almışım şuan bitik durumda. 10 ay olmuş 11 ay olmak üzere.
Bu varken alınmaz
E bi zahmet hocamBunu kullanıyorum zaten uzun kullanımını sevmedim. 2023 te almışım şuan bitik durumda. 10 ay olmuş 11 ay olmak üzere.
10 ayda pamuklaşması iyi değil dostum. Endgear var 300 TL ye mi ne almıştık zamanında 2 seneden fazla oldu. Sigara yanığı olmasa onu kullanıcam.E bi zahmet hocam
Şuanda 1800 TL olarak gözüküyor10 ayda pamuklaşması iyi değil dostum. Endgear var 300 TL ye mi ne almıştık zamanında 2 seneden fazla oldu. Sigara yanığı olmasa onu kullanıcam.
Stoktan dolayıdır o. En son yine alacaktım 800 falandı. Onu direk tavsiye ederim. Miss gibi valla. Bir ara 5 pc kurmuştum o ara yandı hep sigaradan. 1 2 yeri olsa tamamda çok fazla var. O yüzden ayırdım kenara üzerinde tamir yapıyorumŞuanda 1800 TL olarak gözüküyor
Hocam klasse gear ilk kullanım deneyiminiz nasıldı ilk zamanlarStoktan dolayıdır o. En son yine alacaktım 800 falandı. Onu direk tavsiye ederim. Miss gibi valla. Bir ara 5 pc kurmuştum o ara yandı hep sigaradan. 1 2 yeri olsa tamamda çok fazla var. O yüzden ayırdım kenara üzerinde tamir yapıyorum
İlk kullanımda hepsi iyi oluyor dostum. Mesela gamepower mouse pad sürekli yıkarsan çoğundan iyi. Aşırı çabuk kir tutuyor yoksa tam benlik mousepad. Klasse pamuklaşıyor desenden mi bilmiyorum düz siyahını denemedim. Endgame taş gibi hiç bir şey olmuyor 5 6 defa yıkandı makinede.Hocam klasse gear ilk kullanım deneyiminiz nasıldı ilk zamanlar