Evet ergonomik seviyorsan alınabilir ama kaç TL.
Normali ve olması gereken o fiyat zaten 1300den indirime girmedi.1300 TL den indirime girmiş hepsi buradada 820 TL
Beğendiysen alınabilir güzel mouse ama elin çok küçükse fare büyük gelebilir. Orta ya da büyük bir elin varsa daha rahat olur.https://www.hepsiburada.com/gloriou...-siyah-rgb-oyuncu-mouse-69gr-pm-HBC0000270JEP
hepsi buradada mouse bakarken gördüm işte bunu sordum tşk alıcam bu mouse yi
kullanıoyrum gayet güzelGlorius model ı alınırmısizce
teşekkürler bende almayı düşünüyodum bir sorıyım dedim çift tıklama gibi sorun varmı bide malzama kalitesi nasıldır acabakullanıoyrum gayet güzel
malzeme kalitesi gayet iyi çıft tiklama sorunu yok switchi kaliteli oldugundan biraz hassas ben 1ms delayla kullanıyorum bazen parmagım titriyor çok hızlı basıyorum tık tık oluyor ama bu işime yarıyor sen isetmezsen 3ms delayla kullanırsın hiçbi sorun yasamazsınteşekkürler bende almayı düşünüyodum bir sorıyım dedim çift tıklama gibi sorun varmı bide malzama kalitesi nasıldır acaba
çok teşekkürler alıyorum mouse yimalzeme kalitesi gayet iyi çıft tiklama sorunu yok switchi kaliteli oldugundan biraz hassas ben 1ms delayla kullanıyorum bazen parmagım titriyor çok hızlı basıyorum tık tık oluyor ama bu işime yarıyor sen isetmezsen 3ms delayla kullanırsın hiçbi sorun yasamazsın