Neler Yeni

Yardım Glorius Model O Farkları Nelerdir?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Arkadaşlar selam bugün alttaki mouse'u aldım fakat 19000 dpi yazıyor ve üst kısımda delik yok bunda , normalde üst kısmında delik gözüküyor farklı sitelerde ve 12000 dpi diyor benim aldığım mouseun tam modeli ne anlamadım ne fark var ?
Aldığım link ;

GLORIOUS MODEL O 19000 DPI 6 TUŞ RGB OPTIK MAT BEYAZ KABLOSUZ OYUNCU MOUSE – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

pckolik.com
pckolik.com
Ürünün normal hali;
www.akakce.com

Glorious Model O Mat Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradığın soruların doğru cevabını buradan bulabilirsin
Not: Mouse u kullanıyorum ve üstü delikli
Düzeltme: Şimdi farkettim bazı modellerin üstü deliksizmiş, yeni çıkmış sanırsam
Hocam mesela bununda ön tarafı deliksiz ve 12000 dpi kafam karıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam bugün alttaki mouse'u aldım fakat 19000 dpi yazıyor ve üst kısımda delik yok bunda , normalde üst kısmında delik gözüküyor farklı sitelerde ve 12000 dpi diyor benim aldığım mouseun tam modeli ne anlamadım ne fark var ?
Aldığım link ;

GLORIOUS MODEL O 19000 DPI 6 TUŞ RGB OPTIK MAT BEYAZ KABLOSUZ OYUNCU MOUSE – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

pckolik.com
pckolik.com
Ürünün normal hali;
www.akakce.com

Glorious Model O Mat Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aradığın soruların doğru cevabını buradan bulabilirsin
Not: Mouse u kullanıyorum ve üstü delikli
Düzeltme: Şimdi farkettim bazı modellerin üstü deliksizmiş, yeni çıkmış sanırsam
Birde siz memnun musunuz mousedan?

Son düzenleme:

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Hocam mesela bununda ön tarafı deliksiz ve 12000 dpi kafam karıştı

Birde siz memnun musunuz mousedan?
evet çok memnunum, benimki delikli olan model

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Hocam acaba bu pille felanmı çalışıyor o yüzdenmi ucuz 😀

Ve tutuş şekliniz nedir
Bu linkteki ürünü aldım. 1 yıldır kullanıyorum kablolu model, kablosu aşırı hafif ki mouse 67 gram zaten gayet hafif. Benimki model D olanı. Model O ile tek farkı tasarımı, dikkatli incelersen farkedersin D olanı sağdan bombeli. Elim standart bir erkek eli büyüklüğünde ve mouse tam oturuyor. Gayet kullanışlı bir mouse olduğuna emin olabilirsin. Elraenn de aynısından kullanıyor kablosuz modelini

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bu linkteki ürünü aldım. 1 yıldır kullanıyorum kablolu model, kablosu aşırı hafif ki mouse 67 gram zaten gayet hafif. Benimki model D olanı. Model O ile tek farkı tasarımı, dikkatli incelersen farkedersin D olanı sağdan bombeli. Elim standart bir erkek eli büyüklüğünde ve mouse tam oturuyor. Gayet kullanışlı bir mouse olduğuna emin olabilirsin. Elraenn de aynısından kullanıyor kablosuz modelini
Anladım hocam birde mouse tekerliğinde ses felan geliyormu gıcır gıcır felan ? Ve bir problem varmı

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Elraen model O mu kullanıyor D mi

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
pardon yanlış görmüşüm o zaman
Hocam gloriosun sitesine baktımda fotoların hiçbirisinde önde delik yok ve model o 19000 dpi gözüküyor sanırım 2022 versiyon bu değilmi?

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Hocam gloriosun sitesine baktımda fotoların hiçbirisinde önde delik yok ve model o 19000 dpi gözüküyor sanırım 2022 versiyon bu değilmi?
önden Kastım sağ ve sol click tuşlarının üzerindeki deliklerdeb bahsediyorum. benim mouse 2022 model evet ve 12000 dpi benimki

Top Bottom