Glorius model o wireless alınır mı

Reaksiyon skoru
30
Herkese selam Glorius model o wireless aldım fakat, yeni yeni kötü yorumlar da aldım. Sizce mantıklı mıdır? Bütçe 1500₺ kadar çıkabilirim( kablosuz tercihimdir) ( FPS Oyunları oynuyorum cs, valo gibi)

Herkese selam Glorius model o wireless aldım fakat, yeni yeni kötü yorumlar da aldım. Sizce mantıklı mıdır? Bütçe 1500₺ kadar çıkabilirim( kablosuz tercihimdir) ( FPS Oyunları oynuyorum cs, valo gibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjı biraz daha iyi olabilirdi ama kötü değil , kullanıyorum aşırı memnunum 1-2 günde alıştım , eskiden deathhadder v2 essential kullanıyordum , o şuan elime baya ağır geliyor.

Herkese selam Glorius model o wireless aldım fakat, yeni yeni kötü yorumlar da aldım. Sizce mantıklı mıdır. ( FPS Oyunları oynuyorum cs, valo gibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjı biraz daha iyi olabilirdi ama kötü değil , kullanıyorum aşırı memnunum 1-2 günde alıştım , eskiden deathhadder v2 essential kullanıyordum , o şuan elime baya ağır geliyor.
Teşekkür ederim, anlatımın gayet başarılı benim için yeterlidir o zaman . Tekrardan teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,455
Üyeler
190,751
Son üye
Asensiooo
Geri