İnternet üzerinden alacaksan linkini atabilir misin?
2666Mhz değil baya baya 3200Mhz destekliyor. XMP açıcaksın bu kadar, ASUS ta D.O.C.P olması gerekRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
O.C yapmayacağım o yüzden 2666 MHz destekliyor anakartım.
Teşekkürler.İşini görür fakat çift kanal kullanmak daha mantıklı olur oyunlarda gözle görülür fps artışı da yaşanır.
Biraz daha açar mısın konuyu anlamadım?Ucuz etin yahnisi bence. Bellekler biraz hassas parçalar olduğu için ve sürekli yazılıp silindiği için kaliteli yongalar kullanılması şart.
ram için destekliyor, zaten senin bir şey yapmana gerek yok, D.O.C.P açacaksın bu kadar, 2 tane 8GB lık 3000MHz D30 al bence.Anakartım O.C desteklemiyor desteklese de yapmam orası ayrı xd.
3200(O.C.)2666Mhz değil baya baya 3200Mhz destekliyor. XMP açıcaksın bu kadar, ASUS ta D.O.C.P olması gerek
2 x DIMM, Max. 32GB, DDR4 3200(O.C.)/2933(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ECC ve ECC Olmayan, Arabelleksiz Bellek