GM 20 pro vs Redmi 9s 64gb

sakaleite

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
2600
Merhaba arkadaşlar.
eşime telefon bakıyorum. şuan GM 5 plus kullanıyor ama artık ömrünü tamamladı. aklımda 2 telefon var. Biri GM 20 pro diğeri Redmi Note 9s 64gb.
  • eşim telefonu sosyal medya ve fotoğraf çekmek çok arada da video çekmek için kullanıyor. onun dışında oyun vs gibi şeylerle işi yok. GM 5 plus'ın kamerasından çok memnun ki bende çok beğeniyorum. kendim galaxy note 8 kullanan biri olarak söylüyorum bunu. 5 plus'ın HDR efekti falan çok başarılı.

Gm 20 pro 2100 küsur TL.
Redmi note 9s 2550 küsur TL.

aklımda ilk gm 20 pro almak vardı. kocaeli de oturduğum için izmit de GM servisi var. daha önce gittim ve işlerimi 1 saat gibi kısa sürede yaparak tamamladılar. iyi insanlar ve işlerini de iyi yapıyorlar. memnun kaldım. gerekeni yapıyorlar.
Redmi note 9s de satış olarak çok satan bir telefon ve kendini fiyat/performans olarak kendini ispat etmiş bir telefon. Ama arada 550 tl kadar fark var. sizce bu farka değer mi ?

aklıma takılan;
GM 20 pro da gorilla glass gibi korumalar yok. önce ki seride olan gm 9 pro da olup ama bu model de olmayan bazı özellikler de var. eksik geldi bana biraz. youtube da bir video izledim. gm 9 pro ile 20 pro karşılaştırması var. o video da gördüm. GM 9 pro daha dolu bir telefonmuş.

siz ne dersiniz ? tavsiyeniz nedir ? ya da 2600 TL civarına başka bir öneriniz var mıdır ?

herkese saygılar sevgiler.

Merhaba arkadaşlar.
eşime telefon bakıyorum. şuan GM 5 plus kullanıyor ama artık ömrünü tamamladı. aklımda 2 telefon var. Biri GM 20 pro diğeri Redmi Note 9s 64gb.
  • eşim telefonu sosyal medya ve fotoğraf çekmek çok arada da video çekmek için kullanıyor. onun dışında oyun vs gibi şeylerle işi yok. GM 5 plus'ın kamerasından çok memnun ki bende çok beğeniyorum. kendim galaxy note 8 kullanan biri olarak söylüyorum bunu. 5 plus'ın HDR efekti falan çok başarılı.

Gm 20 pro 2100 küsur TL.

aklımda ilk gm 20 pro almak vardı. kocaeli de oturduğum için izmit de GM servisi var. daha önce gittim ve işlerimi 1 saat gibi kısa sürede yaparak tamamladılar. iyi insanlar ve işlerini de iyi yapıyorlar. memnun kaldım. gerekeni yapıyorlar.
Redmi note 9s de satış olarak çok satan bir telefon ve kendini fiyat/performans olarak kendini ispat etmiş bir telefon. Ama arada 550 TL kadar fark var. sizce bu farka değer mi ?

aklıma takılan;
GM 20 pro da gorilla glass gibi korumalar yok. önce ki seride olan gm 9 pro da olup ama bu model de olmayan bazı özellikler de var. eksik geldi bana biraz. youtube da bir video izledim. gm 9 pro ile 20 pro karşılaştırması var. o video da gördüm. GM 9 pro daha dolu bir telefonmuş.

siz ne dersiniz ? tavsiyeniz nedir ? ya da 2600 TL civarına başka bir öneriniz var mıdır ?

Note 9s kamerası gayet güzel çekiyor videoları da aynı kalite Gcam ile kullanırsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz onun dışında gm önermiyorum çok sorun yaratan firmalardan biri.

Son düzenleme:
çok teşekkürler. 550 TL farka değer mi diyorsunuz ?
Bence değer. Kendim şuan kullanıyorum hiç bir sorun görmedim gayet stabil cihaz kamerası da çok net çekiyor özellikle yakın çekimlerde çok iyi ayarlıyor. Telefon video çekimleri olarak gündüzleri net bir görüntü sağlıyor gece çekimlerinde sanki biraz daha iyi olabilirmiş gibi duruyor ve ses için kulaklık mikrofon kullanmanız iyi olur çünkü mikrofon kalitesi orta seviye onun haricinde batarya performansı çok iyi 2 2.30 aat sarj ile 1 gün rahat çıkartıyor oyun oynayan biri değilim ara sıra oynuyorum ve performansı çok memnun etti beni hem işlemci hem batarya olarak.

çok teşekkürler. note 9s in fiyatı 2700 civarına çıktı. her şey için çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Gm 20 pro 2100 küsur TL.

Redmi note 9s de satış olarak çok satan bir telefon ve kendini fiyat/performans olarak kendini ispat etmiş bir telefon. Ama arada 550 TL kadar fark var. sizce bu farka değer mi ?

aklıma takılan;

Note9s tabii ki de general mobile çok sorunlu oluyor hemde note 9s in işlemci kamera batarya vs çok üstün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,623
Üyeler
189,639
Son üye
Cey Mılmaz 1
Geri