Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
8 olması lazım.Anladım, telekkür ederim. Aldığında android sürümü neydi?
8 olması lazım.Anladım, telekkür ederim. Aldığında android sürümü neydi?
Almadı ama telefon zaten çıktığı yıldan itibaren 2 yıl güncelleme garantisi veriyordu.android 10 almadı mı?
Ne kadar güncelleme garantisi verdiğine bağlı.yani gm 21 pro alsam kaça kadar yükseltilir en fazla? 11 le geliyo bu arada
Eder miyim tam anlamıyla bir şey diyemiyorum TCL markasını incelediniz mi?Tavsiye eder misin gm 21 pro?
İnceledim ancak @Evil Belief TCL 10 PLUS hakkında kötü yorumlar olduğunu söyledi bayağı bir kötü eleştiriler varmış belki de yazar görünce. @Evil BeliefEder miyim tam anlamıyla bir şey diyemiyorum TCL markasını incelediniz mi?
Ben de ilk @EFI Shell 'den duydum kronik panel sorunlarını. Google'dan biraz araştırınca başka sorunları olduğunu da okudum.İnceledim ancak @Evil Belief TCL 10 PLUS hakkında kötü yorumlar olduğunu söyledi bayağı bir kötü eleştiriler varmış belki de yazar görünce. @Evil Belief
2.5 K ya bile çıkamam belki 2.5k ya bişey bulursan yazarsın.İnstada tekno Mahmut var güvenilirdir çoğu YouTube inceleme kanalına telefonları bu tedarik ediyor 2650 liraya çıkabilirsen X3 NFC al derim
GM 21 PRO Babam kullanıyor. Size geçen anlattığım sensör sorunu hakkında GM ile iletişime geçtik. Yazılım güncellemesi ile çözeceklerini söyledir. Genel anlamda başka bir problem yok. Kutu içeriği de gayet iyi. Genel anlamda memnunuz.{ GM 21 Pro - TCL 10L - Xiaomi Redmi Note 8 - GM 20 Pro }
Bu telefonlardan herhangi birini kullananlar deneyimlerini , telefonun iyi ve kötü yönlerini , sorunlarını ve güzel taraflarını yazarlarsa sevinirim.
Ne zamandır kullanıyor babanız?GM 21 PRO Babam kullanıyor. Size geçen anlattığım sensör sorunu hakkında GM ile iletişime geçtik. Yazılım güncellemesi ile çözeceklerini söyledir. Genel anlamda başka bir problem yok. Kutu içeriği de gayet iyi. Genel anlamda memnunuz.