🔥İndirim GM Game Master QLite Troy Kart ile 2476TL

onursezer

80+
Reaksiyon skoru
30
Daha önce konusu açılmıştı

Tekrardan fiyatı düşmüş bu fiyata akvaryum kasa + 7x Argb fan ile geliyor.

İnventusta vento akvaryum kasa daha alınabilir geliyor. Bunun saç kalitesi ne durumda acaba. Ventolar en azından teneke degil
@Mantıklı Kanks Aferim

7 fan neymis be mubarek. Benim kasada bi islemci fanı çalışıyor bir de eksoz fanı gerisini kapattım gereksiz. 60 Max 70 derece gayet iyi degerler bence fanları acsam bile 1 2 derece anca fark ediyor. Laptopta 90 95 dereceyle acı cekince bu değerler harika geliyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 fan neymis be mubarek. Benim kasada bi islemci fanı çalışıyor bir de eksoz fanı gerisini kapattım gereksiz. 60 Max 70 derece gayet iyi degerler bence fanları acsam bile 1 2 derece anca fark ediyor. Laptopta 90 95 dereceyle acı cekince bu değerler harika geliyor .

fanlar ters hava akışı iyi olmuyor tarzı bir şey deniyordu bu kasa hakkında dogrulugu var mı hocam

fanlar ters hava akışı iyi olmuyor tarzı bir şey deniyordu bu kasa hakkında dogrulugu var mı hocam
Yönü ters olarak düşündüğünüz fanların yönünü değiştirin tmm dır. Ama genelde fanlar alt taraftan içeri hava alacak şekilde ve yan taraftan da hava dışarı çıkacak şekilde konumlanıyor, 3'lu grup fanlar için. Hatta egzoz fanını da içeri hava alacak şekilde ayarla süper olur

Geri