Neler Yeni

gm8 kendi kendine açılıp kapanıyor

EDXw

80+
gm8 telefonunun kullanıyorum eylül ayından beri bu sorun var ara sıra düzeldi tekrar bozuldu vs. nasıl çözebilirim fotoğraflarını yedekle fabrika ayarlarını sıfırla demeyin arayüzü gelmiyor telefonun gelse bile yedeklemeye vakit bırakmadan tekrar kapanıyor

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Büyük ihtimal güç tuşuna su kaçtı. Ben GM 5 Plus kullanırken bu başıma gelmişti bir şekilde kurutabildim ve düzelttim ama sonradan çift tıklamaya başlamıştı. En iyisi bir telefoncuya götürüp göstermek.

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

EDXw

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal güç tuşuna su kaçtı. Ben GM 5 Plus kullanırken bu başıma gelmişti bir şekilde kurutabildim ve düzelttim ama sonradan çift tıklamaya başlamıştı. En iyisi bir telefoncuya götürüp göstermek.
olay güç tuşu ile bitiyorsa güç tuşunu çıkarsam

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
olay güç tuşu ile bitiyorsa güç tuşunu çıkarsam
Olabilir ama geçici çözüm olur kardeşimde de aynı telefon var suya düşürmüş telefoncuya götürünce telefoncu da aynısını yaptı ama geçici çözüm oluyor çünkü 1 hafta sonra yine aynı sorun oldu

EDXw

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir ama geçici çözüm olur kardeşimde de aynı telefon var suya düşürmüş telefoncuya götürünce telefoncu da aynısını yaptı ama geçici çözüm oluyor çünkü 1 hafta sonra yine aynı sorun oldu
hmm tamam eyv tel düzeldi bu arada tüm fotoları yedekledim pcye falan attım herhangi önemli bi foto olmadığı sürece tekrar aynı sorunu yapabilir

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
hmm tamam eyv tel düzeldi bu arada tüm fotoları yedekledim pcye falan attım herhangi önemli bi foto olmadığı sürece tekrar aynı sorunu yapabilir
Rica ederim en yakın zamanda telefonun içindeki suyu temizleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı çıkarabilir

Top Bottom