gmail e mesaj gelmiyor

Thezzerss

80+
Reaksiyon skoru
46
4-5 yıl önce minecraft ın kendi sitesinden aldığım premium 2-3 yıl önce çalınmıştı sonra şifresini değiştirip aldım ama o kişi güvenlik sorularını değiştirmiş şimdi ben güvenlik sorularını sıfırla diyince gmail e mesaj gelmiyor fakar şifreye yapınca geliyor nasıl düzeltebilirim?

4-5 yıl önce minecraft ın kendi sitesinden aldığım premium 2-3 yıl önce çalınmıştı sonra şifresini değiştirip aldım ama o kişi güvenlik sorularını değiştirmiş şimdi ben güvenlik sorularını sıfırla diyince gmail e mesaj gelmiyor fakar şifreye yapınca geliyor nasıl düzeltebilirim?
Spam kutusunu kontrol edin.

heryere baktım yok gelmiyor arama kısmana mojang yazıyorum sadece şifre değiştirme geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet paralı mc hypixel filan hepsine giriyor
Destekle iletişime geçin ? En uygun yol bu gözüküyor şuan

heryere baktım yok gelmiyor arama kısmana mojang yazıyorum sadece şifre değiştirme geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet paralı mc hypixel filan hepsine giriyor
Gmailde spam kutusuna bak yoksa ordada destek time

Geri