gmail e mesaj gelmiyor

Thezzerss

80+
Reaksiyon skoru
46
4-5 yıl önce minecraft ın kendi sitesinden aldığım premium 2-3 yıl önce çalınmıştı sonra şifresini değiştirip aldım ama o kişi güvenlik sorularını değiştirmiş şimdi ben güvenlik sorularını sıfırla diyince gmail e mesaj gelmiyor fakar şifreye yapınca geliyor nasıl düzeltebilirim?

4-5 yıl önce minecraft ın kendi sitesinden aldığım premium 2-3 yıl önce çalınmıştı sonra şifresini değiştirip aldım ama o kişi güvenlik sorularını değiştirmiş şimdi ben güvenlik sorularını sıfırla diyince gmail e mesaj gelmiyor fakar şifreye yapınca geliyor nasıl düzeltebilirim?
Spam kutusunu kontrol edin.

heryere baktım yok gelmiyor arama kısmana mojang yazıyorum sadece şifre değiştirme geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet paralı mc hypixel filan hepsine giriyor
Destekle iletişime geçin ? En uygun yol bu gözüküyor şuan

heryere baktım yok gelmiyor arama kısmana mojang yazıyorum sadece şifre değiştirme geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet paralı mc hypixel filan hepsine giriyor
Gmailde spam kutusuna bak yoksa ordada destek time

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,101
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61