Nazann07 80+ Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Nazan duran Pazartesi, 12:43 #1 Gmail hesabımın şifresini unuttum ikili dogrulama eski numarama gidiyor nasıl kurtarabilirim
CharlesPolat 80+ Bronze Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1,196 Pazartesi, 13:09 #2 Nazann07 yazmış: Gmail hesabımın şifresini unuttum ikili dogrulama eski numarama gidiyor nasıl kurtarabilirim Devamı için tıklayın... Eski numaraya erişim veya 2. e-posta koymadıysanız imkanı yok gibi bir şey bu
Nazann07 yazmış: Gmail hesabımın şifresini unuttum ikili dogrulama eski numarama gidiyor nasıl kurtarabilirim Devamı için tıklayın... Eski numaraya erişim veya 2. e-posta koymadıysanız imkanı yok gibi bir şey bu
Nazann07 80+ Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Nazan duran Bugün, 06:54 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CharlesPolat yazmış: Eski numaraya erişim veya 2. e-posta koymadıysanız imkanı yok gibi bir şey bu Devamı için tıklayın... 2. Gmail hesaplari da o numaraya gidiyor
CharlesPolat yazmış: Eski numaraya erişim veya 2. e-posta koymadıysanız imkanı yok gibi bir şey bu Devamı için tıklayın... 2. Gmail hesaplari da o numaraya gidiyor