Neler Yeni

Gmail hesabımdan telefonuma kod gelip duruyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Oyun hesabımı satmak istiyorum. Satıcı gmail hesabımı da alacağı için her şeyini alıyor. Fakat bir sorun var. Gmail hesabımı telefonumdan tamamen silmeme rağmen satıcı şifreyi değiştirdiğinde benim telefonuma kod geliyor. "şifre değiştir diyorum, tekrar şifre istiyor. şifreden sonra anormal hareket tespit ettik tarzı bişey diyor senin noya kod gönderiyor" satıcı bunu diyor. Adam şifreyi her değiştirmek istediğimde seni mi bulucam ben diyor. Benim telefonuma gelmeyip adamın telefonuna kod gitmesi lazım. Kodun başlangıcı G- diye başlıyor. Nasıl çözebilirim ?

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• resim_2021-04-16_152438.png
    resim_2021-04-16_152438.png
    52.5 KB · Hit: 50

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
İşte bunun olmasının sebebi şuan hesabın güvenliğinin senin telefon numarana kayıtlı olması.
ben bunu nasıl çözebilirim discord versem yardımcı olur musun hiç bir şekilde bulamadım

Sen ona giriş izni ver bi kere. O kendi numarasını kaydetsin hemen, muhtemelen düzelir.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Hocam hesabın ayarlarına girin yeni telefon ekleyin, hesabı sattıysanız sattığınız kişinin telefon numarasını ekleyin.
kankam sandığın gibi değil ben bütün bilgilerimi kaldırdım adam hesaba girip bütün bilgilerini girdi ama şifre değiştirmek isteyince attığım fotoğraftaki şey çıkıyo adama. Rica ediyorum discorddan ekran açayım yardımcı olun

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
kankam sandığın gibi değil ben bütün bilgilerimi kaldırdım adam hesaba girip bütün bilgilerini girdi ama şifre değiştirmek isteyince attığım fotoğraftaki şey çıkıyo adama. Rica ediyorum discorddan ekran açayım yardımcı olun
RADA#1767

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom