Neler Yeni

Gmail ile Forza Oynamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzey Bayram
Arkadaşlar ben pc aldım forzayı ve fifanın online ayrıca kariyer modunu buradan oynuyorum birde arkadaşlarım geldiginde oynayabilelim diye salona XBOX aldım benim bir tane gmail hesabım var her şeyde onu kullanıyorum origin hesabımda onun üstüne şimdi ben xboxu kurarken bununla hesap açıcam ve orda fifaya girdigim zaman origin hesabı isteyecek peki bu gmailim pcye baglı olmasına ragmen xboxa bağlayabilir miyim baglarsam ilerlemeler karışır mı çünkü pc de oldugum pc de kalsın xbox taki orada kalsın istiyorum

Bartuu

80+ Silver
gmail hesabın oyunları kaydetmez o hesap oluştururken yazdığın gmail dir mesela şöyle düşün youtube ye kaydoluyosun gmail inle bide donanım arsivi foruma kaydoluyosun umarım anlatabilmişimdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzey Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gmail hesabın oyunları kaydetmez o hesap oluştururken yazdığın gmail dir mesela şöyle düşün youtube ye kaydoluyosun gmail inle bide donanım arsivi foruma kaydoluyosun umarım anlatabilmişimdir
anladım ama böyle yaparsam ilerlemelerim nasıl olur çünkü origini baglayınca karışsın ilerlemelerim oraya geçsin istemiyorum xboxu sadece arkadaşlarım helince açıyprum zaten

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Arkadaşlar ben PC aldım forzayı ve fifanın online ayrıca kariyer modunu buradan oynuyorum birde arkadaşlarım geldiginde oynayabilelim diye salona XBOX aldım benim bir tane gmail hesabım var her şeyde onu kullanıyorum origin hesabımda onun üstüne şimdi ben xboxu kurarken bununla hesap açıcam ve orda fifaya girdigim zaman origin hesabı isteyecek peki bu gmailim pcye baglı olmasına ragmen xboxa bağlayabilir miyim baglarsam ilerlemeler karışır mı çünkü PC de oldugum PC de kalsın xbox taki orada kalsın istiyorum
karışmasından şüphe duyuyorsan xbox'u yeni alacakmışsın zaten bir de xbox için yeni mail adresi aç sorun çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım ama böyle yaparsam ilerlemelerim nasıl olur çünkü origini baglayınca karışsın ilerlemelerim oraya geçsin istemiyorum xboxu sadece arkadaşlarım helince açıyprum zaten
yeni bir mail adresi açabilirsin çok kolay. Xbox'a özel bir mail olur kafan da karışmaz

Bartuu

80+ Silver
karışmaz bence ama arkadaşın dediği gibi şüphe duyuyosan başka gmaille aç xbox hesabını

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzey Bayram
karışmasından şüphe duyuyorsan xbox'u yeni alacakmışsın zaten bir de xbox için yeni mail adresi aç sorun çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni bir mail adresi açabilirsin çok kolay. Xbox'a özel bir mail olur kafan da karışmaz
Durum şöyleki benim bir hesabım var ve her şey onun üstüne olsun istiyorum yedek veya yan hesap olayını sevmiyorum

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Durum şöyleki benim bir hesabım var ve her şey onun üstüne olsun istiyorum yedek veya yan hesap olayını sevmiyorum
ama dediğim gibi şüphe duyuyorsan bunu yapmak zorundasın. Mesela benim telefon ve pc gmail hesaplarım farklı çünkü telefondan resmi yazışmalarımı takip ediyorum o benim için daha önemli. PC' yi birisine verdiğimde resmi yazışmalarımdan haberdar olmaması benim için önemli. Aynı durum senin için de geçerli madem Xbox arkadaşlarınla birlikte kullandığın bir ürün, ona farklı bir mail alman senin için ileriye dönük olarak da daha hayırlı gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzey Bayram
ama dediğim gibi şüphe duyuyorsan bunu yapmak zorundasın. Mesela benim telefon ve PC gmail hesaplarım farklı çünkü telefondan resmi yazışmalarımı takip ediyorum o benim için daha önemli. PC' yi birisine verdiğimde resmi yazışmalarımdan haberdar olmaması benim için önemli. Aynı durum senin için de geçerli madem Xbox arkadaşlarınla birlikte kullandığın bir ürün, ona farklı bir mail alman senin için ileriye dönük olarak da daha hayırlı gibi
Teşekkür ederim 🙏

Top Bottom