Neler Yeni

GMAİL SİLİNMİS GERİ NASIL ALABİLİRİM

Lux0

80+
ARKADASLAR GMAİLİM SİLİNMİS UZUN ZAMANDIR KULLANMIYORUM GMAİL GİRDİGİM ZAMAN BOYLE BİR HESAP YOK DİYOR GOOGLE HESABI BULUNAMADI DİYOR AYNI GMAİL İSMİ UZERİNE HESAP OLUSTURMAK İSTİYORUM BU SEFER BU ADA SAHİB HESAP ZATEN VAR BASKA İSİM AL DİYOR NE YAPMAM LAZIM

Shourd

80+ Gold
ARKADASLAR GMAİLİM SİLİNMİS UZUN ZAMANDIR KULLANMIYORUM GMAİL GİRDİGİM ZAMAN BOYLE BİR HESAP YOK DİYOR GOOGLE HESABI BULUNAMADI DİYOR AYNI GMAİL İSMİ UZERİNE HESAP OLUSTURMAK İSTİYORUM BU SEFER BU ADA SAHİB HESAP ZATEN VAR BASKA İSİM AL DİYOR NE YAPMAM LAZIM
ismi biraz değiş bi tık yanlış bilmiyorsam gmail hesabını silince uzun bi süre geçerse bidaha alamıyorsun ve isim gidiyor

Lux0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ismi biraz değiş bi tık yanlış bilmiyorsam gmail hesabını silince bidaha alamıyorsun ve isim gidiyor
hocam ne yapacagım faceit hesabı buna baglıydı faceite giris yapmak istiyorum bu hesaba kod gitti diyor hesaba girmeye calisiyorum boyle hesap yok diyor o hesabı almaya calısınca bu adı baskası kullanıyor diyor

Shourd

80+ Gold
hocam ne yapacagım faceit hesabı buna baglıydı faceite giris yapmak istiyorum bu hesaba kod gitti diyor hesaba girmeye calisiyorum boyle hesap yok diyor o hesabı almaya calısınca bu adı baskası kullanıyor diyor
buraya bakabilirsin işine yarar belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,348
Üyeler
171,742
Son üye
Wetix
Top Bottom