Biemorol154
80+
Kelime
Son düzenleme:
Beleş%60-65-68 sevmeyenler için mükemmel barebone. GMK67 1100tl civarlarına gelmişken çok iyi fiyat. Knob+customize edilebilir screen+via desteği mevcut. Via custom klavyeler için çok mükemmel bir nimet ve bu bütçelerde bulmak zor biraz. Son attığım 90x graywood switchler ile satın alıp kombolayabilirsiniz. Full build hali size 2300-2400e mal olacaktır. İlk sipariş indirimi ile almayı unutmayın.
Ekran ile GMK87 mekanik klavye kiti RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı oyun sıcak takas klavye için VIA özelleÅtirilmiÅ - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
VIA nedir diye sorarsanız da; VIA opensource bir firmwaredir, klavyenin dandik yazılımına ihtiyaç duymadan rgb profilleri tasarlayıp, bağımsız şekilde remap yapabilirsiniz. Ayrıca tüm sistem rgbsi senkron olacak şekilde rgb temaları oluşturabilir, klavye tuşlarına uygulama aç vs gibi komutlar atayabilirsiniz. Çin menşei ürünler genelde open source kıtlığıyla bilindiği için çok güzel nimet.
Switch konusu;
Keycapsi uyguna getirmek isterseniz de barebonea tam uyuyor;🔥İndirim - 🔥🔥 LEOBOG GRAYWOOD V4 LINEAR 90X SWITCH 501TL 🔥🔥
70tanesi 395,90 tanesi 501e geliyor. %60-65-68 klavyeler için 70tane, 75 için 90tane alabilirsiniz. Sesi mükemmel fp switchlerden, akko cream yellow ayarında ve prelubed geliyor. Aşağıya ses testini bırakıyorum; Aliexp yeni hesap açıp ilk sipariş indirimi ile alın...forum.donanimarsivi.com
Keycaps
2adet alırsanız kargo ödemezsiniz. Kargo beklemek istemezseniz de yine ikinci el kısmında keycaps için aynı fiyattan ilanım mevcut.
Link bozulmuş tekrar atma şansınız var mı?%60-65-68 sevmeyenler için mükemmel barebone. GMK67 1100tl civarlarına gelmişken çok iyi fiyat. Knob+customize edilebilir screen+via desteği mevcut. Via custom klavyeler için çok mükemmel bir nimet ve bu bütçelerde bulmak zor biraz. Son attığım 90x graywood switchler ile satın alıp kombolayabilirsiniz. Full build hali size 2300-2400e mal olacaktır. İlk sipariş indirimi ile almayı unutmayın.
Ekran ile GMK87 mekanik klavye kiti RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı oyun sıcak takas klavye için VIA özelleÅtirilmiÅ - AliExpress 7
Alıntıyı görüntüle
VIA nedir diye sorarsanız da; VIA opensource bir firmwaredir, klavyenin dandik yazılımına ihtiyaç duymadan rgb profilleri tasarlayıp, bağımsız şekilde remap yapabilirsiniz. Ayrıca tüm sistem rgbsi senkron olacak şekilde rgb temaları oluşturabilir, klavye tuşlarına uygulama aç vs gibi komutlar atayabilirsiniz. Çin menşei ürünler genelde open source kıtlığıyla bilindiği için çok güzel nimet.
Switch konusu;
Keycapsi uyguna getirmek isterseniz de barebonea tam uyuyor;🔥İndirim - 🔥🔥 LEOBOG GRAYWOOD V4 LINEAR 90X SWITCH 501TL 🔥🔥
70tanesi 395,90 tanesi 501e geliyor. %60-65-68 klavyeler için 70tane, 75 için 90tane alabilirsiniz. Sesi mükemmel fp switchlerden, akko cream yellow ayarında ve prelubed geliyor. Aşağıya ses testini bırakıyorum; Aliexp yeni hesap açıp ilk sipariş indirimi ile alın...forum.donanimarsivi.com
Keycaps
2adet alırsanız kargo ödemezsiniz. Kargo beklemek istemezseniz de yine ikinci el kısmında keycaps için aynı fiyattan ilanım mevcut.
yeni hesapla 1500 yeni hesap + süper fırsatla 1300 lira civarına mı geliyor şuan%60-65-68 sevmeyenler için mükemmel barebone. GMK67 1100tl civarlarına gelmişken çok iyi fiyat. Knob+customize edilebilir screen+via desteği mevcut. Via custom klavyeler için çok mükemmel bir nimet ve bu bütçelerde bulmak zor biraz. Son attığım 90x graywood switchler ile satın alıp kombolayabilirsiniz. Full build hali size 2300-2400e mal olacaktır. İlk sipariş indirimi ile almayı unutmayın.
Alıntıyı görüntüle
Switch konusu;
Keycaps
bende 1400 gözüküyorVergiler dahil şekilde 1300 TL'den siparişi geçtim. İlgilenen arkadaşlar varsa şu an fiyatı daha düşük.
Vergisiz fiyatı oşu an 1097₺ gözüküyor belesh, ihtiyacım olsa kaçırmazdım.
1097 normal fiyattan + 348 vergi 1445 den asagı düşüremedim hocamVergiler dahil şekilde 1300 TL'den siparişi geçtim. İlgilenen arkadaşlar varsa şu an fiyatı daha düşük.