paran varsa al iyi fiyat artı aldığın bi miktarı da geri dönüşle veriyor zaten epicAlıntıyı görüntüleNe düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Bu fiyat steamde olsa kaçırmam ama epic games olunca bilemedim.
ben epicten oynayarak sorunsuz bitirdim. Bu fiyata alınır hikayesiyle , grafikleriyle güzel oyun.Alıntıyı görüntüleNe düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Bu fiyat steamde olsa kaçırmam ama epic games olunca bilemedim.
Epic eski Epic değil rahatlıkla alabilirsinAlıntıyı görüntüleNe düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Bu fiyat steamde olsa kaçırmam ama epic games olunca bilemedim.
Çok şükür durumum gayet iyi korsana bulaşmak istemiyorum oyunu da tabi ki bitiririm, tek düşüncem epic games olması.Maddi durumun iyiyse ve oyunu bitireceksen değer bence. Yoksa herhangi bir tek oyunculu oyuna para vermeye gerek yok malum yöntemle indirmek varken
Böyle başyapıt bir oyunda bile ne dlss ne de frame gen ikisi de yok kafayı yemelik bir durum. Gerçi neredeyse hiçbir oyunda yok.god of war pcde oyun oynayan her insanın bitirmesi gereken başyapıtlardan
baska bişeyden feragat edip alacaksan alma, para boştaysa al gitsin güzel oyunAlıntıyı görüntüleNe düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Bu fiyat steamde olsa kaçırmam ama epic games olunca bilemedim.