Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Eylül'e kadar pc başında vakit geçirecek çok zamanın olacaksa oyna oyun uzun diye biliyorumEylüle kadar vaktim var sonra okullar açılıyor
Eylül'e kadar pc başında vakit geçirecek çok zamanın olacaksa oyna oyun uzun diye biliyorumEylüle kadar vaktim var sonra okullar açılıyor
1080P yüksekte oyun 30FPS ye kadar düşüyor. Ayarları 720P orijinal yaptım şuan fena değil.Cidden öylemi? Testlerde çok rahat oynatıyor
Sürücüler falan güncel mi1080P yüksekte oyun 30FPS ye kadar düşüyor. Ayarları 720P orijinal yaptım şuan fena değil.
Satıcı oyunu steamdan alıyor ve site üzerinden 10TL'ye satıyor. Bunu yapmasında ki neden hesapta offline olarak sınırsız oyun oynanayabilmesi, aynı hesabı onlarca kişiye satıyor. (Steam üzerinden offline modda aynı hesapta onlarca kişi oyun oynayabilir)Maalesef elime daha yeni bilgisayar geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani biraz anlatırmısınız
Sık sık mı oluyor bu dediğin yoksa çok extreme sahnelerdemi1080P yüksekte oyun 30FPS ye kadar düşüyor. Ayarları 720P orijinal yaptım şuan fena değil.
1080p hatta 2kda bile en yüksek ayarda oynatabilmeli diye biliyorum1080P yüksekte oyun 30FPS ye kadar düşüyor. Ayarları 720P orijinal yaptım şuan fena değil.
Bunun hiçbir mantığı yok. Buna 10TL vereceğinize fit bir kız var oradan bedava indirin oyun yapımcısı olmayan adamlara boş yere para kazandırmayın.Bence en mantıklısı offline satılan hesaplar, 10TL'ye bulmak mümkün.
Havaya bakınca 100FPS. Etrafa bakınca 50-60FPS. Savaşlarda 20-40FPS arası dalgalı. Özellikle Boss savaşları çok kastırıyor.Sık sık mı oluyor bu dediğin yoksa çok extreme sahnelerdemi
Xbox series gamepadi ile oynayacağım ve hayatımda ilk kez bu yaz bir bilgisayarım olduğu için çok kötü oynuyorum zorluk açısından bir sıkıntı yaşarmıyım40 saattir oynuyorum oyunu ve yarısını bitirdim muhtemelen. Aksiyonu, vuruş hissi, atmosferi, sunumu çok başarılı. Yalnız bulmaca çözmek zorunda olduğumuz kısımlarda oyundan kopma noktasına geldim. Yine de fiyatı 250 bandında olursa yapıştır geç.
Msaa 8xde falan olabilir miHavaya bakınca 100FPS. Etrafa bakınca 50-60FPS. Savaşlarda 20-40FPS arası dalgalı. Özellikle Boss savaşları çok kastırıyor.
Elin alışıncaya kadar zorlanırsın. Gamepade ve oyunun mekaniklerine, skillerine alıştıktan sonra gerisi gelir.Xbox series gamepadi ile oynayacağım ve hayatımda ilk kez bu yaz bir bilgisayarım olduğu için çok kötü oynuyorum zorluk açısından bir sıkıntı yaşarmıyım