Ben 3'nü de aldım 500 TL tuttu sepet. Tek bir oyuna yüksek fiyatlar veren biri değilim genelde ama 3'ü de en iyi indirimi almış ve sevdiğim kaliteli oyun statüsündeler. Zam olayları da gündem de olunca direkt aldım.Hocam peki marvel + days gone mu gow + days gone mu.Hangisini tercih ederdiniz ?
Nereden aldınız GOW'u ?Ben de bugün aldım 184 TL'ye. Sizin gibi düşünüyordum ama God Of War gibi fiyatını hak edecek nadir oyun bulunuyor. Bir de zam gelme olasılığını düşündüm. 50 dolarlık Uncharted 330'dan 500 TL'ye çıkınca diğer oyunlarında zam alma ihtimali var. Ben tavsiye ederim şuana kadar ki en dip fiyat zaten ve fiyatını hak ediyor.
bu arada ben gowun fiyatını haketmediğini düşünüyorum sırf zam olayından dolayı aldımBen de bugün aldım 184 TL'ye. Sizin gibi düşünüyordum ama God Of War gibi fiyatını hak edecek nadir oyun bulunuyor. Bir de zam gelme olasılığını düşündüm. 50 dolarlık Uncharted 330'dan 500 TL'ye çıkınca diğer oyunlarında zam alma ihtimali var. Ben tavsiye ederim şuana kadar ki en dip fiyat zaten ve fiyatını hak ediyor.
Hikayesi ve grafikleri cidden çok iyi,oynadığım en iyi oyun diyebilirim ama hikaye olarak kısa sürdü gibi geldi. Tahmini 25-30 saatte bitirmişimdir. Alınır öneririm200 TL'ye God of War almalımıyım yoksa 200 TL'lik Steamden bir kaç oyun mu almalıyım? Hangisini tercih ederdiniz?
Bence hiç biri indirimdeyken RDR2 tabi siz bilirsiniz200 TL'ye God of War almalımıyım yoksa 200 TL'lik Steamden bir kaç oyun mu almalıyım? Hangisini tercih ederdiniz?
kanka konuyla alakasız ama tekrar bir şans ver bence.Isınamadım.
Bence hiç biri indirimdeyken RDR2 tabi siz bilirsiniz
Ya şimdi şöyle, RDR2'yi daha sonrada alabilirim sürekli 150 TL'ye düşüyor zaten ama GoW bidaha bu fiyata düşmez diye düşünüyorum.kanka konuyla alakasız ama tekrar bir şans ver bence.
Voidu sitesinden BUY30 indirim koduyla satın aldım. Kod bir alışverişlik sadece o yüzden birkaç tane oyun daha alacaksanız hepsini tek seferde almanızı öneririm.Nereden aldınız GOW'u ?